16 / 06 / 2024

Arsuz Gülcihan altyapı

Arsuz Gülcihan altyapı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Arsuz ilçesi Gülcihan Mahallesi’nde deforme olarak kullanımı sıkıntı haline gelen güzergâhta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Benzer tarafından kuruldu.

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Tatlı tarafından kuruldu.

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Gündoğdu Altyapı Telekom Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Altyapı Telekom Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Filit Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gökırmak Teknolojik Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gökırmak Teknolojik Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyami Başak tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda 3 atama kararı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğüne Mahmut Gürses, Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Necdet Sümbül, Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığına ise Emin Tekbaş getirildi.

Gürcistan'a ulaştırma ve altyapı projeleri için 250 milyon avroluk kredi!

Avrupa Yatırım Bankası, çeşitli ulaştırma altyapı projelerinin hayata geçirilmesi için Gürcistan'a 250 milyon avroluk kredi sağladı.

Arsuz Gülcihan altyapı Haberi

Arsuz Gülcihan altyapı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından il genelinde sürdürülen bakım onarım, yol yapım ve iyileştirme seferberliği kapsamında Arsuz ilçesi Gülcihan Mahallesi’nde deforme olarak kullanımı sıkıntı haline gelen güzergâhta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.


ARSUZ GÜLCİHAN’DA 1500 METRE BETON ASFALT UYGULANDI 


Ana cadde, mezarlık ve türbe arasında 1500 metre olarak uygulanan beton asfalt uygulayan HBB ekipleri, Hatay’ın turistik değerlerinden biri olan Arsuz’da önemli bir çalışmanın daha altına imza attı.


 ARSUZLULAR BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDE SUNULAN HİZMETLERDEN MEMNUN 


Arsuz ilçesinin genelinde, özellikle turistik açıdan yoğun misafir alan bölgelerin modern hale gelmesi için büyük çaba sarf eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki HBB ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler alan vatandaşlar, Arsuz’a ve Hatay geneline sunulan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Hatay Büyükşehir...