05 / 05 / 2024

Art Design mimarlık hizmeti

Art Design mimarlık hizmeti

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ekmekci tarafından kuruldu.

Mers Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mers Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaptan ve Merve Kaptan ortaklığında kuruldu.

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven ortaklığı tarafından kuruldu.

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Kerem Mut tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Kuantum Art Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuantum Art Mimarlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karabalık tarafından kuruldu.

Art Design mimarlık hizmeti Haberi

Art Design mimarlık hizmeti

Evinizin dekorasyonunu işinin ehli, tecrübe sahibi, yeni trendlere hakim bir iç mimari ekibe emanet etmek istemez misiniz? Yaşam alanlarımızda kullandığımız mobilyalar ve onları bütünleyen aksesuarlar kişiliğimizi de yansıtır.

Dokusuyla fark yaratan bir kumaş, ona ahenk sağlayan bir renk, aksesuarların birbiriyle uyumu, kullanılan materyallerin konumu, kendimize özgü tarzımız ve günün trendleriyle farklılaşıp yaşadığımız mekanı da bambaşka kılar. Mekan ve kullanıcı ihtiyaçlarıyla uyumlu, estetik ve teknik açıdan mükemmel tasarlanmış sistemler sunan Art Design, mekanları kaliteli ve fonksiyonel yaşam alanlarına dönüştürmeyi hedefliyor. Kişiye özel, fonksiyonel, yenilikçi, ergonomik ve çağdaş tasarımlarıyla olduğu kadar, satış öncesi ve sonrası hizmeti ile de kullanıcıya sahip olduğu üründen maksimum düzeyde yararlanma imkanı sunan Art Design’ın kişiye özel iç mimarlık danışmanlığı hakkında açıklamalar yapan Art Design Yönetim Kurulu Başkanı...