18 / 05 / 2024

Art Gayrimenkul Yapı ve Mimarlık Anonim Şirketi

Art Gayrimenkul Yapı ve Mimarlık Anonim Şirketi

Art Gayrimenkul Yapı ve Mimarlık Anonim Şirketi 25 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Muharrem Karakaya Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Temiz Art Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu! 

Temiz Art Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 12 milyon 171 bin 303,84 TL sermaye bedeli ile Selim Asael, Selim Bergsen ve İlia Karavil ortaklığında kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Lokasyon Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lokasyon Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Yakup tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Baran, Muhammed Yeniay, Can Bayraktar ve Özgür Garip Özdemir ortaklığında kuruldu.

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Kaya tarafından kuruldu.

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Canay Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Canay Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Paralı tarafından kuruldu.

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Bayraklı tarafından kuruldu.

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında kuruldu.

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Duru ve Ferdi Küksar tarafından kuruldu.

Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Art Gayrimenkul Yapı ve Mimarlık Anonim Şirketi Haberi

Art Gayrimenkul Yapı ve Mimarlık Anonim Şirketi

Art Gayrimenkul Yapı ve Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 25 Şubat 2015'te, Muharrem Karakaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Art Gayrimenkul Yapı ve Mimarlık Anonim Şirketi iş konusu;1-)  GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK : Gayrimenkul mimarlık inşaat ve konusunda her türlü danışmanlık hizmeti vermek. Eğitim, Yönetim, Mali,  Finansal ve Kurumsal alanlarda Danışmanlık Hizmetleri sunmak Her türlü ticari faaliyete aracılık etmek ve üçüncü  kişilerle   koordinasyon hizmetleri sağlamak.Konusu ile ilgili her türlü piyasa araştırması yapmak danışmanlık hizmetinde bulunmak. Bu hizmetlerin sunulmasında işbirlikleri yapmak, bu hizmetleri üçüncü kişilere verdirmek, Üçüncü kişiler için Danışmanlık vermek, koordinasyon sağlamak, organizasyon yapmak, eğitim programları düzenleyebilir, üçüncü kişilerden üçüncü kişiler  için istenen  hizmetleri sağlayabilir Yurt içi ve Yurt dışı Şirketlerin Distiribitörlüğünü yapmak 2-) MİMARLIK MÜHENDİSLİK : Şirket...