21 / 05 / 2024

Art İstanbul Mühendislik İnşaat adres

Art İstanbul Mühendislik İnşaat adres

Art İstanbul Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Olcay Yılmaz, Ezgi Sarıgül ve Tamer Alpay ortaklığında kuruldu.

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Furkan Çelik, Volkan Çelik ve Yalçın Daşdemir ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Acar tarafından kuruldu.

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Sasa'dan yüzde 130 bedelsiz sermaye artırım kararı!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa Polyester'in, borsa şirketlerindeki bedelsiz sermaye artırımına katılarak, yüzde 130 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yavuz Güneş tarafından kuruldu.

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Özgür Kiliç ve Özlem Akyüz Can tarafından kuruldu.

Metrekare İstanbul İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Metrekare İstanbul İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Özbey tarafından kuruldu.

İstanbul Contracting Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

İstanbul Contracting Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Elsewedy Contracting Holding Ltd. tarafından kuruldu.

İstanbul Mita Mühendislik Mekanik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mita Mühendislik Mekanik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Emre Bul tarafından kuruldu.

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Akyürek tarafından kuruldu.

Art İstanbul Mühendislik İnşaat adres Haberi

Art İstanbul Mühendislik İnşaat adres

Art İstanbul Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Olcay Yılmaz, Ezgi Sarıgül ve Tamer Alpay ortaklığında kuruldu.

Art İstanbul Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA a. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını,...