07 / 05 / 2024

Artaş AVM hedefleri

Artaş AVM hedefleri

ArmoniPark’ın Genel Müdürü Emir Genç, alışveriş merkezlerini görme, işitme, zihinsel ve fiziksel gibi tüm engelli ziyaretçilere uygun kriterlerde yenilediklerini söyledi. Genç, bu proje için özel danışmanlık aldıklarını belirtti.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

İş GYO, Artaş ile masaya oturdu! Profilo AVM için imzalar atıldı!

İş GYO, Profilo AVM'nin satın alınmasına ilişkin tapu işlemlerinin tamamlandığını dün duyurmuştu. Bugün de Profilo AVM için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları İstanbul'daki 6'ncı, Türkiye'deki 8'inci AVM'sini aldı! Profilo AVM konut oluyor!

Türkiye'nin en eski AVM'lerinden biri olan Mecidiyeköy'deki Profilo AVM satıldı. AVM'yi Artaş Grubu'nun satın aldığı gündeme gelirken, yerine konut yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Sinan Öncel'den AVM'lerde maliyetleri düşürecek geçici vergi düzenlemesi  talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM sektörüne yönelik hedefleri ve beklentileri açıkladı.

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

AVM kiraları yerli paraya geçiyor!

Artaş İnşaat, alışveriş merkezlerinde kiraları Türk Lirası'na çevirdi. Bu kapsamda firma, ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM'lerindeki kirayı TL'ye çevirme kararı aldı.

Artaş İnşaat AVM'lerinde kirayı TL cinsine çevirdi!

40 yıla yakın süredir inşaat, turizm ve AVM alanlarında faaliyet gösteren Artaş İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile bünyesindeki ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM’lerinin kiralarını TL cinsine çevirdi.

Vadistanbul Bulvar AVM Ekim'de açılacak!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Bulvar’da Ekim ayında açılacak AVM’de dev markalar yer alacak.

Artaş'ın üç AVM'si 30 milyon kişiyi ağırladı!

Artaş Grubu’na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, hem bulunduğu bölgelerin hem de markaların büyümesine ciddi katkıda bulundu.

'Kirası ve yeri iyi olan AVM'ler maça devam ediyor'

Artaş AVM'ler Grubu Koordinatörü Muhsin Erkoç, "Seçim ve terör yüzünden birçok AVM'de ciddi düşüş oldu. Kirası uygun, lokasyonu iyi olan AVM'ler maça devam ediyor" dedi

Ataköy Artaş Avrupa Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Yenibosna'da Airport AVM'nin yanında bulunan proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Ataköy Artaş Avrupa Evleri fiyat listesine göre 1+1 daireler 655 bin TL'den başlıyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi!

Daire alanlarının 69 metrekareden başladığı proje Yenibosna 'da Airport AVM 'nin yanında yükseliyor. Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Artaş'ın yeni hedefi: AVM'lerde 350 bin metrekare kiralanabilir alan!

Avrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı ivmeyi turizm ve perakende de sürdürüyor. Önümüzdeki beş yıl içinde ise sektörde 350 bin metrekare kiralanabilir alana çıkmayı hedefliyor.

Artaş AVM hedefleri Haberi

Artaş AVM hedefleri

ArenaPark ve Kayseri Park ile birlikte konut sektöründe Avrupa Konutları ile marka olan Artaş Grubu bünyesindeki ArmoniPark’ın Genel Müdürü Emir Genç, alışveriş merkezlerini görme, işitme, zihinsel ve fiziksel gibi tüm engelli ziyaretçilere uygun kriterlerde yenilediklerini söyledi. Genç, bu proje için özel danışmanlık aldıklarını belirtti


Artaş AVM’ler Grubu Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç da engellibu konuya büyük önem verdiklerini, ArenaPark ve Kayseri Park’ı da 7 Temmuz’a kadar uyumlu hale getirecekleri anlattı. Erkoç, “Kayseri Park’ta 85 bin, Arena Park’ta 150 bin euroluk yatırım yapacağız. Yasa yürürlüğe girmeden iki AVM’mizi de yetiştireceğiz” dedi.


ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park’ta ayda 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırladıklarını kaydeden Erkoç, “Artaş Grubu, ortağı olduğu Carousel ve Vadi İstanbul AVM ile birlikte şu anda yaklaşık...