03 / 05 / 2024

artaş eclipse

artaş eclipse

Artaş İnşaat’ın Maslak’ta inşasına devam ettiği Eclipse Maslak’ta KDV artırımından etkilenmeyen 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yüzde 1 KDV ile satışına devam ediliyor

Eclipse Maslak Business'ta otopark müjdesi!

Artaş İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği ve kiralamaların sürdüğü Eclipse Maslak Business ofis projesinde açılan 600 araçlık otopark alanı ve düşük aidatlar ofis sahiplerini sıkıntıdan kurtardı

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Eclipse Maslak Business'ta ofislerin yüzde 52'si satıldı!

Artaş Inşaat'ın hayata geçirdiği, yaşamın başladığı Eclipse Maslak Business projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolardan satılan ofislerin yüzde 52'si sahiplerini buldu.

Eclipse Business Maslak'ta bugün taşın, yarın çalış!

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eclipse Business Maslak'ta ofis fiyatları 531 bin 395 dolardan başlıyor. Proje "Eclipse Business Maslak'ta bugün taşın, yarın çalış" sloganıyla yükseliyor.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştı.

Maslak Eclipse'teki son ofisler satışta!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Son ofis ve dükkanların satışı devam ediyor.

Eclipse'teki son ofisler de satışta!

Artaş inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı projede, kalan son ofislerin satışı sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Eclipse Maslak Business'ta ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat imzalı Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin lira ile 14 milyon 293 bin lira arasında değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta yükseliyor..

Eclipse Maslak'tan hemen teslim ofisler!

Avrupa Konutları projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş İnşaat, İstanbul'un iş merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak ile bölgede emsalsiz nitelikte bir projeye imzasını attı.

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları!

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar 0,89 faizle, 120 aya kadar vade yapıldığında ise 0,91 faiz oranı uygulanıyor.

artaş eclipse Haberi

artaş eclipse


Avrupa Konutları markasının ayrıcalıklarını Maslak’a taşıyan Eclipse Maslak’ta, %1 KDV ile satışlar devam ediyor. KDV artırımının dışında kalan projede 1+0’dan 4+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor.


550 konut, 44 ofis ve ticari alandan oluşan Eclipse Maslak ayrıcalıklı özellikleri ve konumuyla dikkat çekiyor.


Proje özelliklerine kıyasla ekonomik oranlarda tutulan Eclipse Maslak’ın 307.000 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarına ek olarak alternatif ödeme planları sunuluyor.


İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede 60 aya kadar %0,77, 120 aya kadar ise %0,80 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.


SATIŞA SUNULAN DAİRELERİN % 65’İ SATILDI


Eclipse Maslak’ın yoğun ilgiyle başlayan satışlarıyla birlikte satışa sunulan dairelerin % 65’İ sahiplerini buldu.


22 bin metrekare alana inşa edilen Eclipse Maslak finans dünyasına, ülkenin en başarılı kurumlarının yönetim merkezlerine, İstanbul’un renkli yaşam alanlarına ve vazgeçilmez Boğaziçi’ne komşu bir noktada bulunuyor.


AYRICALIKLARIYLA...