01 / 05 / 2024

artaş inşaat satış elemanı

artaş inşaat satış elemanı

Artaş İnşaat satışları devam eden Eclipse Maslak ve yakında satışa çıkacak olan Avrupa Konutları Kale Topkapı projeleri için gayrimenkul sektöründe deneyim sahibi satış elemanı arıyor.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektöründe 40’ıncı yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Avrupa Konutları" markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi...

Artaş İnşaat Katar'da olumlu görüşmeler yaptı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, geçen yıl fuarda 50 konut sattıklarını bu yıl da satış görüşmelerinin verimli geçtiğini söyledi.

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Artaş inşaat projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu!

11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılan Artaş İnşaat'ın projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Artaş İnşaat 10 projesiyle Expo Turkey By Qatar Fuarı'na katıldı!

Artaş İnşaat, Expo Turkey By Qatar Fuarı'na 10 projesiyle katıldı. Artaş İnşaat, fuarın ilk günü Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'ı ağırladı.

artaş inşaat satış elemanı Haberi

artaş inşaat satış elemanı

Avrupa Konutları Kale ve Eclipse Maslak projelerinde çalışmak üzere gayrimenkul sektöründe deneyim sahibi olan satış elemanı aranıyor. İş başvurusunda bulunmak isteyenler özgeçmişlerini [email protected] mail adresine mail yolu ile...