17 / 05 / 2024

Artaş Öztaş Yapı Tasarım nerede

Artaş Öztaş Yapı Tasarım nerede

Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atilla Öztaş ve Armağan Öztaş tarafından 250 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Avrupakent GYO, Artaş Ticaret Merkezi'nden 78 milyon TL'lik gayrimenkul alıyor!

Avrupakent GYO, Artaş Ticaret Merkezi'nde yer alan 125-126-172-173 nolu bağımsız bölümlerin kira geliri amacıyla 78 milyon TL'ye alınmasına karar verdi. İşte şirketten yapılan o açıklama...

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlar hemen PTT'ye koşun! Tam 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak!

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlara tam tamına 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak. PTT destek ödemelerinde son durum ne? PTT destek ödemeleri için nereye başvurulur? İşte pek çok kişinin yüzünü güldüren o ödeme ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Milyonlar bu haberle yatıp kalkıyor! Yapılandırmadan yararlanmak için bu iki şarta dikkat!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren borç yapılandırma düzenlemesi yürürlüğe girdi. Vergi borçlarından trafik cezalarına, belediyelere olan borçlara kadar pek çok kalemde yapılandırma fırsatı geldi. Yapılandırmanın bozulmaması içinse iki koşul bulunuyor.

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

İnomek Yapı Sistemleri İmalat Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnomek Yapı Sistemleri İmalat Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Öztaş ve Yavuz Külekçi ortaklığında kuruldu.

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çisem Öztaş tarafından kuruldu.

Silivri'de depremde hasar gören ilkokul yeniden yapılacak!

Silivri'de 25 Eylül 2019'da meydana gelen depremde ağır hasar alan Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu yeniden yapılacak. Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu'nun yerine TOKİ 16 derslikli bir okul inşa edecek...

Tema İstanbul ödeme bilgisi! 

Tema İstanbul ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Son 50 dairenin satışta olduğu projede tapular hemen teslim ediliyor. Tema İstanbul projesi, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur imzasını taşıyor.

Kangal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kangal Yapı Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasim Öztaş tarafından kuruldu.

Hertaş Granit Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hertaş Granit Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Caner Karabiber ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu. 

Tema İstanbul Bahçe daire fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul Bahçe projesi 500 milyon TL yatırım değerine sahip. Tema İstanbul Bahçe daire fiyatları 509 bin TL'den başlıyor.

Artaş Öztaş Yapı Tasarım nerede Haberi

Artaş Öztaş Yapı Tasarım nerede

Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atilla Öztaş ve Armağan Öztaş tarafından 250 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.


Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Mühendislik , mimarlık , şehircilik , endüstriyel tasarım , ısı elektrik , elektronik , restorasyon, onarım , iç düzenleme , konularında proje , tasarım , planlama , danışmanlık , kontürollülük , koordinatörlük , bilirkişilik , şehir planlaması , inşaat , mevzili imar planı yapmak, b) Her türlü resmi ve özel müesseseler , şahıslar ve resmi dairelere inşaat , taahhüt işleri yapmak, ihalelere girmek , bu işleri yapmak veya yaptırmak, c) Enerji ve tabi kaynaklar , kimya imar , iskan , tarım...