02 / 05 / 2024

Arte Blue projesi

Arte Blue projesi

doğru bir yatırım, kazancın en büyük Arte Blue Proje Satış Müdürü Alper YÖNDEM faizlerin düşmesiyle çoğu kişinin tasarruflarını çözüp bankadan kredi alarak gayrimenkule yöneldiğini söyledi.

Arte Blue Ankara fiyatları 325 bin TL'den başlıyor!

Arte Blue projesinde 2+1 daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Ankara Çayyolu'nda yükselen Arte Blue projesi Mayıs 2019'da tamamlanacak...

Orient Blue Tuzla'da lansmana özel fırsatlar! 800 konutluk yeni proje!

Orient Blue Tuzla projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. İşte 800 konutun yer aldığı Orient Blue Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Nus Arte projesi geliyor! Yeni proje!

Sınırlı Sorumlu İş Adamları Konut Yapı Kooperatifi yeni projesi için düğmeye bastı. Proje İzmir Karabağlar'da inşa edilecek.

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi Nus Arte’nin lansmanı için tören düzenlendi. Hatay’da yükselecek olan proje 390 konuttan oluşacak...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Blue Lake nerede?

Blue Lake projesi Metal Yapı Konut  A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede inşa ediliyor. Peki Blue Lake nerede?

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak!

Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında, bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı olarak hayata geçirilen Blue Lake İstanbul projesi, Kanal İstanbul güzergahı üzerindeki konumuyla yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor.

MyWay Wins Blue fiyat!

Topraktan satış dönemi başlayan MyWay Wins Blue projesi 800 adet daireden meydana geliyor.  MyWay Wins Blue fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor. 

Çiğli Myway Wins Blue satışta! 169 bin TL'ye!

Çiğli Myway Wins Blue fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor. 5 bin metrekarelik kısmı yeşil alanlardan oluşan MyWay Wins Blue projesi

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Blue Lake Küçükçekmece son fiyatları!

Bu yıl Ekim ayında teslimleri yapılacak olan Blue Lake projesi Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Arte Blue projesi Haberi

Arte Blue projesi

Gayrimenkul sektörü en çok kazandıran sektörlerden biri. Hem yatırım amaçlı hem de yaşamak gayrimenkul satın almak herkesin gayesi. 


doğru bir yatırım, kazancın en büyük Arte Blue Proje Satış Müdürü Alper YÖNDEM faizlerin düşmesiyle çoğu kişinin tasarruflarını çözüp bankadan kredi alarak gayrimenkule yöneldiğini söyledi. 


Konut hala en iyi yatırım aracı 


YÖNDEM, tüketiciler için konutun en önde gelen yatırım aracı olmasının, ekonomideki belirsizliklere karşın en iyi savunma aracı olarak algılanmasını sağladığını söyledi. Konut kredilerindeki faiz indiriminin diğer piyasalarda kelebek etkisi yaratacağını ifade eden YÖNDEM, faiz indirimiyle birlikte proje satış müdürü olduğu Arte Blue'ya rağbetin daha da arttığını belirtti. 

"Yaklaşık yüzde 70'i yeşil alanlara ayrılan Arte Blue'da; basketbol sahası, tenis kortları, yapay gölet, çocuk oyun alanları, sosyal tesis ve yürüyüş parkurlarının yanı sıra her daireye ait...