07 / 05 / 2024

Arte Home Mimarlık iletişim

Arte Home Mimarlık iletişim

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Yükseloğlu ve Öykü Ecem Akdaş ortaklığında kuruldu. 

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Nour Alquntar tarafından kuruldu.

Seka Home Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Home Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Tarık Selimoğlu tarafından kuruldu.

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şekin ve Cuma Tutay ortaklığında kuruldu.

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Süleyman Ekşi ortaklığında kuruldu.

Birlik Home Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Home Mimarlık Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin tL sermaye bedeli ile Hüseyin Çabuk ve Muzaffer Çabuk ortaklığında kuruldu.

Na Sa Home Design Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Na Sa Home Design Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Bulut tarafından kuruldu.

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kızıl, Cansel Kızıl, Cansu Kızıl, Çağla Kızıl ortaklığında kuruldu.

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Yükseloğlu ve Öykü Ecem Akdaş ortaklığında kuruldu. 

Enza Home mimarlık, Enza Home Book'u hayata geçirdi!

Enza Home mimarlık, moda ve tasarım danışmanlığı konularında önemli çalışmalara imza atan 9 ismin önerileriyle oluşturduğu "Enza Home Book"u hayata geçirdi.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman'ı ağırlıyor

Arte Home Mimarlık iletişim Haberi

Arte Home Mimarlık iletişim

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Yükseloğlu ve Öykü Ecem Akdaş ortaklığında kuruldu. 

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi adres: Marmara Mah.Yurt Cad.N.20/1/3...