06 / 05 / 2024

Arte İcon

Arte İcon

Toplam 50 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede her blokta 128 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. Peki Arte İnşaat Arte İcon Rezidans nerede?

Ankara Arte İcon Rezidans'da fiyatlar 475 bin TL!

Arte İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje toplam 256 adet daireden oluşuyor. Ankara Arte İcon Rezidans'da fiyatlar 475 bin TL olarak satışa sunuluyor. Projede fiyatlar kata göre değişiyor.

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mariam Zakar tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Elektrikli bisiklette kaçırılmayacak fırsat! Trendyol’dan dev kampanya! İşte Yuki İcon’un 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Trendyol, elektrikli mopedde dev indirim fırsatı sunuyor. İşte, o kampanyanın detayları ve Yuki İcon’un 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

İcon Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Güven Demirkanoğlu ve Mustafa Önsal ortaklığında kuruldu. 

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Batuhan Baş, Onur Kaymakbayraktar ve Uzay Keskin ortaklığında kuruldu.

Yuki YK-47 motosiklet ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi bulunan Yuki Motor markasının YK-47 İcon modelinin detaylarına haberimizde değindik. Peki, YK-47 İcon kaç TL? YK-47 İcon elektrikli aracın özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 YK-47 İcon fiyat ve ürün bilgisi.

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arat tarafından kuruldu.

Kripto parayla gayrimenkul satışında rekor kırıldı! 

Gayrimenkul alımlarında kripto para kullanımına izin veren  Arte Surfside, Mayıs ayında kripto parayla 22,5 milyon dolarlık satış yaptığını açıkladı. 

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Shıralıyev tarafından kuruldu.

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sayın ve Selin Arat ortaklığında kuruldu.

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Süleyman Ekşi ortaklığında kuruldu.

İcon İnvest Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon İnvest Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Şahin Eoukich tarafından kuruldu.

Nus Arte nerede?

Nus Arte nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nus Arte nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Arte İcon Haberi

Arte İcon

'Arte İnşaat Arte İcon Rezidans nerede?' sorusuna cevap aramadan önce projenin diğer özelliklerine değinelim. Toplam 256 adet daireden oluşan proje zemin+34 kat şeklinde yükseliyor.


Ankara Arte İcon teslimleri ne zaman?

Toplam 256 adet daireden meydana gelen projede ödeme seçenekleri kapsamında kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projedeki dairelerin teslimleri Ağustos 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.


Arte İcon satış fiyatları

2 blok şeklinde yükselen projede ortak kullanım alanları arasında kapalı otoparki, çok amaçlı salon, fitness ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Projedeki 15. kattaki dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor; bu fiyat üzerinden katlara indikçe fiyatlar düşerken, katlara çıktıkça fiyatlar artıyor. 


Arte İnşaat Arte İcon Rezidans nerede?

Her blokta 128 adet dairenin yer aldığı proje Ankara İl'i, Yenimahalle İlçe'si Alacaatlı İncek Yolu üzerinde inşa ediliyor. Zemin+34 kat şeklinde...