04 / 05 / 2024

Arter Dolapdere

Arter Dolapdere

Arter, "Saat Kaç?", "Kelimeler Pek Gereksiz", "Altan Gürman Retrospektif Sergisi", "Beyazımtırak", "Gizli Konferans", "Bir An İçin Durdu" ve "offroad, v.2" sergileriyle Dolapdere'deki yeni binasında sanatseverleri ağırlayacak...

Arter Dolapdere’deki yeni binasına taşınıyor!

2010 yılından beri İstiklal Caddesi’nde devam eden Arter, Dolapdere’deki yeni binasına 2019 yılının Eylül ayında taşınacak.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Beyoğlu 1/5000 ölçekli plan notu askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu, Sütlüce, Dolapdere, Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda yer alan Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.07.2023 tasdik tarihli Plan Notu İptaline ilişkin değişiklik askıya çıkarıldı.

Arter Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Baran Polat tarafından kuruldu.

Lg Arter Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Lg Arter Yapı Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş tarafından kuruldu.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arter Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mehmet Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş, Serkan Erden ve Zülküf Erden ortaklığında kuruldu.

Arter Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alparslan Ekici ve Ali Suat Tunçel ortaklığında kuruldu.

Haydar Alî Yıldız: Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'na dair tüm merak edilen konuları cevaplandırdı. Yıldız, "Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz. Okmeydanı, Tarlabaşı, Dolapdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor." dedi...

Arter'in Dolapdere’deki yeni binası açıldı!

Arter'in Dolapdere'deki Grimshaw Architects tarafından tasarlanan yeni binası açıldı.

Arter'in Dolapdere'deki yeni binası 13 Eylül'de açılıyor!

Arter, "Saat Kaç?", "Kelimeler Pek Gereksiz", "Altan Gürman Retrospektif Sergisi", "Beyazımtırak", "Gizli Konferans", "Bir An İçin Durdu" ve "offroad, v.2" sergileriyle Dolapdere'deki yeni binasında sanatseverleri ağırlayacak...

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Arter Dolapdere Haberi

Arter Dolapdere

Çağdaş sanat alanında sürdürülebilir üretim ve sergileme altyapısı sunmak üzere 8 yıl İstiklal Caddesinde hizmet veren Arter'in yeni binası 13 Eylül'de hizmete girecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Vehbi Koç Vakfı (VKV) kuruluşu olan Arter'in yeni mekanı, Sevgi Gönül Oditoryumunda düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Toplantıda konuşan VKV Genel Müdürü Erdal Yıldırım, "Bu binanın arkasında aslında günler, aylar, yıllar, kavgalar, mutluluklar, çok şey var. Bugüne geldiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu. 

Yıldırım, vakfın kuruluşunun 50. yılı olduğunu anımsatarak şunları söyledi;

"Bu özel yılı 'Üstümüze Vazife' sloganıyla kutluyoruz. Vakıf olarak bizim yaptığımız her faaliyette sürdürülebilirlik çok önemli. Kurumları hayata geçirmek kolay olmuyor ama ondan daha zor olan, bu kurumları seviyeyi hiç düşürmeden hatta yükselterek sürdürülebilir kılmak ve sürekli yaşatmak. Bizim Vehbi Koç Vakfı olarak...