19 / 06 / 2024

Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedirhan Akbay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Bağcılar, Kazım Karabekir Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven ortaklığı tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

Artı 1 İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Erol Evrim Aker ve Hüseyin Burak Tanrıkulu ortaklığında kuruldu.

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Veysel Taşdelen tarafından kuruldu.

Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin gerçekleştirildi. Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Güler tarafından kuruldu.

Artı Baof İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Baof İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Batur Çetin  ve Yaşar Batur tarafından kuruldu.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

Ea Art İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ea Art İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuma tarafından kuruldu.

Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedirhan Akbay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta kuruldu. 


Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...