04 / 05 / 2024

Artvin altyapı

Artvin altyapı

Artvin'in imar planı ve şehrin zemin etüdü çalışmalarına geçtiğimiz ay başlanması üzerine Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe yeni bir proje daha yapılmasın isteyerek şehrin mevcut şebeke haritasının çıkarılmasını istedi.

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatları tamamlandı!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda incelemeler gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Havalimanımızın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatlarını tamamladık. Nisan ayının başından itibaren de deneme uçuşları başladı." şeklinde konuştu.

Rize - Artvin Havalimanı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize - Artvin Havalimanı'na ilişkin müjdeyi verdi. Adil Karaismailoğlu, Rize - Artvin Havalimanı'nın 2021 sonunda hizmete açılacağını belirtti.

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Rize-Artvin Havalimanı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Rize-Artvin Havalimanının yıl sonunda açılacağını söyledi.

Rize-Artvin Havalimanı'nda altyapı çalışmalarının yüzde 85'i tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada "Yeni pandemi tedbirleri ile birlikte 2021 yılı temmuz ayında açmayı hedefliyoruz. Şu anda geldiğimiz aşama, altyapı inşaatlarında yüzde 85'lerdeyiz." dedi.

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 3 yıl önce temeli atılan Rize- Artvin Havalimanı inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın kulesi 'çay bardağı' şeklinde olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, 766 hektarlık alanda projelendirilen ve temeli 3 yıl önce atılan, Rize- Artvin Havalimanı’nın yapım çalışmaları devam ediyor. Yüzde 68'i tamamlanan havalimanının kulesinin de çay bardağı figürü olması karar verildi.

Artvin-Rize Havaalanı ne zaman açılacak? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, merakla beklenen Artvin-Rize Havaalanı'nı yıl sonuna doğru hizmete açmayı planladıklarını müjdeledi.

Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 52'si tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 766 hektarlık alan üzerinde yapılması planlanan ve temeli 2,5 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2'nci havalimanı Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 52'si tamamlandı. 

TOKİ Artvin Yusufeli 221 konut ihalesi yarın!

Artvin İli Yusufeli İlçesi 3. Bölge 2. etap 221 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve Semt Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Artvin Yusufeli 2. Etap 221 konut ihalesi 24 Eylül'de!

TOKİ'nin Artvin İli Yusufeli İlçesi 3. Bölge 2. etap 221 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve Semt Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Eylül'de...

TOKİ'den Artvin'e 221 yeni konut!

Artvin İli Yusufeli İlçesi 3. Bölge 2. etap 221 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve Semt Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Artvin altyapı Haberi

Artvin altyapı

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 1970'li yıllarda döşenmiş şehrin içme suyu ve kanalizasyon hattının nerelerden geçtiğini, şebeke hattında hangi malzemenin kullanıldığını, abone bağlantılarının nerede olduğunu gösteren hiçbir belgenin olmadığını bu verilerin tamamen belediye de çalışan su ve kanalizasyon ekipleri tarafından verilen bilgiler bilgi veren Başkan Yardımcısı Aydemir Akköy, projenin iki aşamadan oluşacağını birici aşamada içme suyu ve kanalizasyon hattının yerlerinin belirlenmesi, ikinci aşamada ise ana hattan bina giriş yerlerinin belirlenmesi olduğunu söyledi. Akköy;" Bu projenin tamamen belediye imkânlarıyla İmar, Fen işleri, Su ve Kanalizasyon işleri birimleri çalışanlarıyla oluşturduğumuz ekip tüm şehri gezerek elimizde bulunan hali doğrultusunda arıza tespiti yapıldığını söyledi. 


Kocatepe açıklamasının devamında;" 1970 yıllarda yapılmış olan alt yapının günümüze kadar herhangi bir harita üzerinde neyin nerden geçtiğini belirten doküman...