04 / 05 / 2024

Artvin Güverda bağlığı yol sorunu

Artvin Güverda bağlığı yol sorunu

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Çocuklu ailelere nakit yardım: Başvurular pazartesi günü başlıyor, 650 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılan destek ödemeleri için başvurular Pazartesi günü başlayacak. Nakit yardım kapsamında, çocuklu ailelere 650 TL'ye varan ödeme yapılacak.

TOKİ'den 5 ilde ucuz konut fırsatı! Başvurular başlıyor!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 5 şehirde başlattığı 5 yeni kampanya için başvurular Pazartesi günü başlıyor. Projelerde toplam 446 konut yer alıyor....

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Limak, Ufa otoyol inşaatına başlıyor!

Limak'ın Marashstroy ile beraber 2017’de imzaladığı, Rusya Federasyonu’na bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'nde 33,5 milyar rubelik Ufa Otoyol İnşaatı Pazartesi günü başlıyor.

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

İmar barışı başvuruları cuma günü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Editör Masası'nda Yapı Kayıt Belgesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İmar barışının başvuruları cuma günü başlıyor...

Yozgat Boğazlıyan TOKİ başvuruları 17 Temmuz'da başlıyor!

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 121 adet konut için başvurular pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları 17 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde yer alan konutlar için başvurular pazartesi günü başlıyor.

Türk Akımı'nda inşaat önümüzdeki günlerde başlıyor!

Gazprom'un Türk Akımı'nda inşaat için çalışmalarını tamamladığı, inşaata önümüzdeki günlerde başlanabileceği açıklandı.

Kira gelir beyanı 1 Mart'ta başlıyor!

1 Ocak-31 Aralık 2016 döneminde konutta 3 bin 800 lira, iş yerinde ise 30 bin liradan fazla kira geliri elde edenler için beyan dönemi 1 Mart Çarşamba günü başlıyor.

Manisa Yunuskent sözleşmeleri yarın imzalanmaya başlıyor!

Manisa’nın en büyük toplu konut projesi olan 5 bin 500 Konutluk Yunuskent Projesi’nin ilk etabında ödemeler 1 Şubat Çarşamba günü başlıyor.

Esenler Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları başlıyor!

Esenler Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları 5 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Toplantılar Esenler Birlik Mahallesi, Mehmet Akif İnan Caddesi, No: 8 sayılı yerde bulunan Esenler Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında yapılacak.

Artvin Güverda bağlığı yol sorunu Haberi

Artvin Güverda bağlığı yol sorunu



CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Bayraktutan önergesinde "Artvin İli Merkez Ortaköy'ün yol sorunu mevcuttur. Özellikle Güverda bağlığına yolun yapılması ivedilikle beklenmektedir." diyerek "Köy halkının ve bölge halkının yoğun talebi olan Güverda bağlılığına yol ne zaman yapılacaktır?" diye...