01 / 05 / 2024

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.



Emlak ve finans deyince İlk akla gelen eğitmenlerden biri olan Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan günü başlıyor. Seminerde gayrimenkul yatırımının sağladığı fırsatlar ve etkili bir iş modeliyle zenginleşme temasını derinlemesine ele alınması planlanıyor.

'Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' ücretsiz olup, kontenjanla sınırlıdır öncesinde kayıt oluşturulması gerekiyor. Kayıtlar için tıklayın...

KÜRŞAT TUNCEL İLE ZENGİNLİK SEMİNERLERİ NEREDE, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR? 

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü saat 09:30-14:00 arasında  Türkan SAYLAN Kültür Merkezinde gerçekleştirecek. Kürşat Tuncel 'in Girişimcilik Kitabı seminere katılanlara hediye edilecektir.

MALTEPE TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR MERKEZİ NEREDE?

Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi Gülsuyu metro durağına 78 metre, Gülsuyu ,İETT durağına 65 metre, Emek İETT durağına ise 260 metre uzaklıkta. 

Duraktan geçen hatlar; 130 A, KM 30, KM 34, 251, KM 33, 165, E-10, 14TM, 500T, 16U, 16KH, 130Ş.

Söz konusu seminerin proğram akışı şu şekilde; 

''Sizler İçin Keyifli Bir Zenginlik Semineri Planladık, Kaçırmayın! 

18 Nisan Perşembe Günü, Türkan SAYLAN Kültür Merkezinde Gerçekleştirecek Olduğumuz Zenginlik Seminerimizde; Gayrimenkul Yatırımının Sağladığı Fırsatlar ve Etkili Bir İş Modeliyle Zenginleşme Temasını Derinlemesine Ele Almayı Planlıyoruz.

Emlak ve Finans Deyince İlk Akla Gelen Eğitmenlerimizden Biri Olan Kürşat TUNCEL Hocamız ile Birlikte Gayrimenkul Yatırımının Temel Prensiplerini, Başarılı Bir İş Modelinin Nasıl Oluşturulabileceğini ve Bu Yatırımların Sürdürülebilir Yönetim Şeklini Konuşacağız. Program Akışımız, Etkinlik Konumumuz ve Ulaşım Yolları Bilgilendirme Postlarımızda Bulunmaktadır, İletişim Numaralarımızdan Bize Ulaşabilir Tüm Sorularınıza Yanıt Alabilirsiniz. Seminerimiz Ücretsizdir, Sınırlı Sayıda ki Kontenjanlarımız Dolmadan Link Üzerinden Kayıt Formunuzu Oluşturmanızı Öneriyoruz.''

KAYIT LİNKİ; https://forms.gle/nnceVYo2qm8PXPUv9

***Kürşat Tuncel 'in Girişimcilik Kitabı Seminere Katılan Meslektaşlarımıza Hediye Edilecektir.



 


Geri Dön