07 / 05 / 2024

Artvin lise yapım işi

Artvin lise yapım işi

Artvin İli Şavşat İlçesi Yeniköy Mevkii 16 Derslikli Anadolu Öğretmen Lisesi, 200 Öğrencilik Pansiyon İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün Çankaya 'da ihale edilecek.

Artvin'de Anadolu Öğretmen Lisesi ve pansiyon yapım işi ihalesi yarın!

Artvin İli Şavşat İlçesi Yeniköy Mevkii 16 Derslikli Anadolu Öğretmen Lisesi, 200 Öğrencilik Pansiyon İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın Çankaya 'da ihale edilecek.

İl Özel İdaresi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Artvin İl Özel İdaresi, Artvin Merkez'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Artvin Şavşat Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 4 Temmuz'da!

Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 20 adet işyeri yapım işi ihale ediyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek..

Artvin Şavşat'ta 20 işyeri yapım işi ihalesi 4 Temmuz'da!

Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi 20 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek...

İlk yeşil kamu binası yapımında sona gelindi!

Türkiye'nin ilk yeşil kamu binası olma özelliği taşıyan ve yapımına 23,4 milyon lira harcanan lise binası yüzde 70 enerji tasarrufu sağlayacak

Artvin'deki kömür tesisin imar planına iptal davası açıldı!

Kavak Köyünde yapılmak istenen kömür eleme ve paketleme tesislerinin yapımı için Artvin İl Genel Meclisi tarafından onaylanan imar planlarının iptali için Kavak köylüleri tarafından Rize İdare Mahkemesinde iptal davası açıldı.

Artvin İl Özel İdaresi yapım ihalesi sonuçlandı!

ARTVİN Özel idaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2014/63199 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Vol-Ka İnşaat firması kazandı..

TOKİ Artvin Borçka hastane inşaat yapım işi bugün gerçekleşiyor!

TOKİ Artvin İli Borçka İlçesi 50 Yataklı Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 12 Mart 2014 tarihinde (bugün) gerçekleşiyor..

Artvin'de hidroelektrik santrali yapımı amacı ile kamulaştırılma yapılıyor!

Bakanlar Kurulu kararı olarak bugün resmi gazetede yayınlanan bir açıklamaya göre Artvin İlinde tesis edilecek Susuz Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacı ile kamulaştırma yapılıyor...

Çankırı Kurşunlu TOKİ 975 adet konut yapım işi ihalesi bugün!

Çankırı İli Kurşunlu İlçesi 975 Adet Konut, 1'er Adet 24 Derslikli Lise, Cami ve Ticaret Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 975 adet konut yapım işi ihalesi yarın!

Çankırı İli Kurşunlu İlçesi 975 Adet Konut, 1'er Adet 24 Derslikli Lise, Cami ve Ticaret Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Malatya Beydağı 1. Bölge 540 konut yapım işi ihalesi bugün yapılacak!

Malatya Beydağı 1.Bölge 540 Adet Konut, 16 Derslikli Lise ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi açık artırma usulüyle bugün gerçekleşecek...

Ankara Batıkent'te yol yapımında yeni sistem denemesi yapılıyor!

Özel bir firma tarafından, ARGE kapsamında, yol yapımında yeni sistem Nevo Crete Teknolojisi için Batıkent'teki yolda test çalışması gerçekleştirildi...

Kütahya katı atık toplama tesislerin yapım ve işletmesi ihalesi!

Katı atık toplama ile EKAY ek tesisleri yapımı ve işletmesi 29 yıl süreliğine 56 milyon 907 bin 781 TL 'ye ihale edilecek...

Artvin lise yapım işi Haberi

Artvin lise yapım işi


Artvin İli Şavşat İlçesi Yeniköy Mevkii 16 Derslikli Anadolu Öğretmen Lisesi, 200 Öğrencilik Pansiyon İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA adresinde ihale edilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için