21 / 05 / 2024

Artvin Merkez şehir merkez planı

Artvin Merkez şehir merkez planı

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasına ilişkin basın açıklaması yaptı. 

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ'nin 408 yeni konutu için büyük gün yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin Merkez projesindeki 408 konut yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

TOKİ Artvin Merkez’de tam 500 konut yapacak!

TOKİ'nin Artvin Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Artvin Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Artvin Merkez 2022 sosyal konut projesi...

İl Özel İdaresi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Artvin İl Özel İdaresi, Artvin Merkez'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasına ilişkin basın açıklaması yaptı. 

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. 

Artvin Ortaköy'ün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Artvin Murgul Bakır Maden Ocağı halk toplantısı 17 Mayıs'ta!

Sebahattin Yıldız tarafından, Artvin Murgul'da Kapalı İşletme Bakır Maden Ocağı'nın yapımı için 17 Mayıs günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Petek Köyü Merkez Eski Okul Binası'nda gerçekleşecek.

Artvin Belediyesi imar planında sona yaklaştı!

Başkan Kocatepe, "İmar planlarının çıkartılması ve haritaların hazırlanması bu şehir için hayatı bir önem taşıyor" Artvin Merkez ilçenin 1992 yılında yapılan imar planları revize ediliyor.

Artvin, Tokat ve Amasya'da HES için kamulaştırma!

Artvin Yusufeli ilçesine bağl Yüncüler Köyü, Tokat Erbaa ilçesine bağlı Çevresu, Yukarıçandır, Tosunlar köyleri, Amasya Merkez ilçesine bağlı Kayrak ve Aksalur Köyü'nde hidroelektrik santrallerinin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak...

Artvin Yusufeli'ndeki afet konutları teslim edildi!

Artvin merkez ve Yusufeli ilçesinde, 1979 ve 2013 arasındaki afetlerde evlerini kaybeden 48 aile için yaptırılan afet konutları, hak sahiplerine teslim edildi

Artvin'de satılık bina ve arsa: 4 milyon 587 bin TL!

Artvin İli Merkez İlçesi'nde yer alan bina ve arsa toplam 4 milyon 587 bin TL bedelle 2 Şubat 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında Artvin Satış Memurluğu tarafından ihale ediliyor.

Artvin'de TOKİ Konutları için ilk adım atıldı!

Artvin Merkez ve ilçelerinde vatandaşlar tarafından talep edilen ve arzulanan Toplu Konut Projeleri için ilk adım atıldı. Toplu Konut İdaresi tarafından görevlendirilen uzman ekip Artvin’de incelemelerde bulundu.

Artvin Merkez şehir merkez planı Haberi

Artvin Merkez şehir merkez planı

Artvin Barosu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Genel Başkanı Orhan Kasap’ın okuduğu basın açıklamasında, TMMOB Artvin İl Koordinasyon Kurulu’nun öncülüğünde, Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Artvin’de yaşayan pek çok vatandaşın da davacı olduğu ve bu konuda planların nüfus projeksiyonunun, sosyal ve teknik altyapı alanları açısından eksikliklerin olduğuna; çevre düzeni planı ile uyumsuz olduğuna; kıyı kenar çizgisinin planlara işlenmemiş olduğuna ve jeolojik olarak alanların yapılaşmaya açılmasına vurgu yapıldı.

Yeni Akit'te yer alan habere göre Kasap, oda olarak açmış oldukları güncel davalardan birinin de Artvin Belediyesi’ne karşı açılmış olan Artvin Belediye Meclisi’nin 05.12.2018 tarihinde yapılan toplantısında ihale yapılarak hazırlanmış olan "Artvin Merkez 1/500 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı " ve "1/1000 Ölçekli Uygulama imar...