03 / 05 / 2024

artvin orman bölge müdürlüğü

artvin orman bölge müdürlüğü

Artvin'in Hopa ilçesinde üzerine dubleks ev yaptıkları çam ağaçları, zararlılar tarafından kurutulunca çaresiz kalan İskender çiftinin imdadına Orman Bölge Müdürlüğü uzmanları yetişti. Yıkılma tehlikesi bulunan ağaç ev, direk ağaçlarla desteklenecek...

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Orman Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 40 milyon 400 bin TL'ye arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 40 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Orman Bölge Müdürlüğü Çayırova'da 5 bin 500 metrekarelik arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Şekerpınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapımı karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor.

TOKİ Artvin 1. bölge kamu ve sosyal donatı inşaatı ihalesi yarın!

Artvin İli Yusufeli İlçesi 1. Bölge Kamu ve Sosyal Donatılar İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2018 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Yunuseli 3. Bölge 334 konut ihalesi 4 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Artvin Yusufeli İlçesi, 3. Bölge'de hayata geçireceği 334 adet yeni konutun ihale tarihi belli oldu.

Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?

Serbest Bölgelerin kuruluş amaçlarına Artvin'in Hopa ilçesinin uygun olduğunu düşünen CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?" diye sordu..

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Halil Coşkun Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında incelemelerde bulunmak üzere inşaat alanına gitti.

Kayseri yeni bölge müdürlüğü binasının ihalesine 4 teklif!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde yeni bölge müdürlüğü binası yapım işi için ihaleye çıktı. İhaleye dört firma katıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Burdur Orman Bölge Müdürlüğü'nün binasına imar izni verildi!

Burdur'un en önemli kazanımlarından biri olan, Antalya ve Isparta'ya da hizmet veren Orman ve Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü'nün yeni bina yapımı için yer sorunu çözülerek, talep edilen yere imar izni verildi.

Kamilet Vadisi HES projesi onaylandı!

Artvin'de Kamilet Vadisine yapılmak istenen Orta HES projesi için hazırlanan imar planları Artvin İl Özel İdaresi tarafından onaylandı. Artvin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından verilen sondaj yolu yapım iznini iptal etti.

artvin orman bölge müdürlüğü Haberi

artvin orman bölge müdürlüğü

Artvin'in Hopa ilçesinde İskender çiftinin çam ağaçları üzerine yaptığı dubleks evin, ağaçların kurumaya başlaması nedeniyle karşı karşıya kaldığı yıkılma tehlikesi, Artvin Orman Bölge Müdürlüğü'nün teknik desteği ile ortadan kaldırılacak. İlçe merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Çamlıköy köyünde ikamet eden Neriman İskender (62) ile Orhan İskender'in (68), 1991 yılında Karadeniz fıkralarını aratmayacak bir yöntemle 3 çam ağacının üzerine yerden 8 metre yükseklikte yaptığı 70 metrekare alana sahip ev, yıkılmaktan kurtarılacak.


TALEP EV SAHİPLERİNDEN GELDİ


Evi ayakta tutan çam ağaçlarının aradan geçen sürenin ardından kurumaya başlaması nedeniyle evlerinin yıkılma tehlikesi bulunan İskender çiftinin, Artvin Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinden istedikleri yardım talebi yerine ulaştı.


2 YIL İÇİNDE ÇÖKEBİLİR


Artvin Orman Bölge Müdürü Ömer Naci Kaya, bir biyolog ile birlikte evde ve evin bulunduğu alandaki ağaçlarda incelemelerde...