26 / 07 / 2024

Artvin otelleri

Artvin otelleri

Artvin Valisi Kemal Cirit, 2015 yılında düzenlenecek olan turizm etkinlikleri öncesi kentteki turizm işletmeleri ve acente sahipleriyle bir araya geldi. Toplantıda Artvin'in turizm çalışmaları ve hedefleri konuşuldu.

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları tamam!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olma özelliğini taşıyacak Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti.

Rize-Artvin Havalimanı'na saatte 36 uçak iniş yapacak!

Türkiye'de deniz dolgusu ile inşa edilecek ikinci havalimanı olan Rize-Artvin havalimanı için sondaj çalışması tamamlandı. Havalimanında saatte 36 uçağın iniş ve kalkış yapması imkanı sağlanacak.

Rize-Artvin Havalimanı 520 milyon TL'ye mal olacak!

Ordu-Giresun'dan sonra deniz üzerine inşa edilecek ikinci havalimanı olan Rize-Artvin projesi için çalışmalar sürüyor. 200 metre uzunluğundaki ana gövdenin sondaj çalışması tamamlanan proje 520 milyon TL'ye mal olacak.

Rize-Artvin Havalimanı'nın sondaj çalışmaları tamam!

Rize-Artvin Havalimanı projesi için teknik çalışmalar sürüyor. Yeşilköy köyü ile Kız Kulesi mevkisi arasındaki 266 hektarlık deniz dolgu alanında pist ana gövdesinin sondaj çalışması tamamlandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatında son durum!

Türkiye’de deniz dolgusu ile inşa edilecek ikinci havalimanı olan Rize-Artvin havalimanı için 3 bin 200 metre uzunluğundaki ana gövdenin sondaj çalışması tamamlandı.

Eresin Otelleri'nin yeni hedefi Londra!

Turizmdeki iniş çıkışlar, risklerini dengelemek isteyen otelcileri yeni arayışlara yöneltiyor. Bünyesindeki Eresin markasının yanı sıra,uluslararası markalarla işletilen üç tesisi bulunan Eresin Otelleri Londra'ya açılmak.

Artvin, Tokat ve Amasya'da HES için kamulaştırma!

Artvin Yusufeli ilçesine bağl Yüncüler Köyü, Tokat Erbaa ilçesine bağlı Çevresu, Yukarıçandır, Tosunlar köyleri, Amasya Merkez ilçesine bağlı Kayrak ve Aksalur Köyü'nde hidroelektrik santrallerinin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak...

Artvin Kavak Hidroelektrik Santrali'nin inşaatı durduruldu!

Artvin'in Arhavi İlçesi'nde belediyenin imar değişikliğiyle önünü açtığı MNG Holdinge ait Kavak Hidroelektrik Santral projesi için ikinci kez verilen 'ÇED olumlu' raporu, yedi ayrı noktada hukuka aykırılık tespit eden Rize İdare Mahkemesi tarafından yine

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Elite World Otelleri ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

İstanbul Taksim'de iki, Elorya ve Van'da birer oteli olan Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk 'resort' otelini Marmaris'te açtı. Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Elite World Otelleri Marmaris'te otel açtı!

Arsa payı dahil toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri, plan dahilindeki zincirin beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris’te açtı.

Artvin Yusufeli'nde kimler hak sahibi olacak?

Baraj ve HES inşa edilen Artvin'in Yusufeli ilçesinde, 11 Eylül 2014'ten geriye doğru 3 yıldır kamulaştırma sahasında kesintisiz ikamet ettiğini belgeleyen aileler, kamulaştırılacak taşınmazı olmasa dahi hak sahibi kabul edilecek.

Artvin otelleri Haberi

Artvin otelleri

Artvin Valisi Kemal Cirit Başkanlığında Artvin Valiliği Çoruh Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Vali Yardımcıları Hasan Ongu, Önder Coşğun ve Recep Höl, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Artvin ve ilçelerinde turizm sektöründe faaliyet gösteren işletme ve acente sahipleri katıldı.



Yaklaşık 3 saat süren toplantıda yıl içerisinde düzenlenecek Fuar ve Artvin Tanıtım Günlerinde kentin daha iyi şekilde tanıtılması ve Artvin’in turizmden arzuladığı payı alabilmesi amacıyla yapılması gereken hususlar görüşülerek fikir ve öneriler alındı.



İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, 2015 yılında düzenlenecek fuar ve Artvin tanıtım günleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.



Ardından bir konuşma yapan Vali Cirit, Artvin turizminin gelişimi için arayış toplantılarına devam ettiklerini, bu yüzdende turizm sektöründe faaliyet...