03 / 05 / 2024

Artvin yol projeleri

Artvin yol projeleri

Artvin'de KÖYDES projesi kapsamında kentte yatırımlar sürüyor. Artvin'de Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti.

Baraj projeleri nedeniyle 5 köy taşınıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 4 köyde yaşayan vatandaşların, baraj projeleri sebebiyle belirlenen yerlere nakledilmesine karar verildi.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Artvin Arhavi'de yüksek kat tepkisi!

Artvin'in Arhavi ilçesinde Danıştay tarafından iptal edilen yüksek katlı binalara izin veren 'İmar Planı' yeniden hazırlandı. 7 kata kadar bina yapımı izni tepkilere yol açtı.

Yusufeli Demirkent köyünün yol ihtiyacı mecliste!

Yusufeli ilçesi Demirkent köyünün yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Arhavi'deki yol sorunu TBMM'de!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı bir köyün yol sorununu TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Artvin Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Artvin Ortaköy'ün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Artvin yol projeleri Haberi

Artvin yol projeleri

Artvin’in Arhavi ilçesinde Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında yapılan Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti. Gerçekleşen açılışa Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Hakkı Aytolan ve Erkan zyazıcı, AROSB Müdürü Hasan Özpervan, Birlik Muhtarları Ali Kuru ve Kudret Kaya, Üçırmak Köyü Muhtarı Burhan Yıldız ve köy halkı katıldı.


Üçırmak Köyü Muhtarı Burhan Yıldız, köylerinin yolunun genişletilmesinde ve betonlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, 300 metre beton yol yapıldığını belirterek, "İhtiyaç olan bölgelerimizi Kaymakamımız ve heyetimize gösterdik. Başta Kaymakamımız Şeref Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


Arhavi Kaymakamı Aydın ise, vatandaşların her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade ederek, "Hizmetlerin en güzelini vatandaşlarımıza sunmaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Ancak yolları yapmak ne kadar önemli ise...