03 / 05 / 2024

Artvin yolları

Artvin yolları

Artvin'de KÖYDES projesi kapsamında kentte yatırımlar sürüyor. Artvin'de Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti.

Artvin'de kent yenileme çalışmaları başladı!

Artvin'de KÖYDES projesi kapsamında kentte yatırımlar sürüyor. Artvin'de Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti.

Konut kredisi erken kapatma ücreti geri alma yolları!

Kredi borcunu erken ödeyen bu nedenle "erken kapatma ücreti" adı altında yüzde 2'lik para kesintisine maruz kalan tüketiciler, ödedikleri bu bedelin iadesini bankadan isteyebiliyor. İşte konut kredisi erken kapatma ücreti geri alma yolları..

Kocaeli Başiskele köy yolları bakım çalışmalarında bin ton asfalt kullanıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda yollara asfalt yama yapılıyor. Uygulama kapsamında Başiskele Doğantepe ve Rahmiye Mahallesi’nde yollar asfalt yama yapıldı.

Amasra Tüneli ve bağlantı yollarıyla 30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek!

Amasra Tünelinin giriş ve çıkışlarında hızla devam eden bağlantı yolları, kavşak ve viyadük inşaatlarında çalışan işçileri ziyaret eden Milletvekili Tunç, Amasra tünelinin Amasra’ya bakan çıkışında seyir teraslarının yapılacağını, söyledi...

Boeing ve Türk Hava Yolları 15 adet 737 MAX 8 siparişini kesinleştirdi!

Boeing [NYSE : BA] ve Türk Hava Yolları, liste fiyatları ile toplam 1,6 milyar dolar değerindeki 15 adet yeni 737 MAX 8 siparişini dün kesinleştirdi.

Elektrik faturasını düşürmenin yolları 2014!

Elektrik faturası, bina kullanıcıların canını en çok acıtan faturalar arasında yer alıyor. Siz de elektrik faturasını nasıl düşürebilirim diyorsanız; işte elektrik faturasını düşürmenin yolları 2014...

Türk Hava Yolları 1.6 milyar dolar değerinde 15 adet uçak sipariş etti!

Türk Hava Yolları ABD'li uçak üreticisi Boeing'e dev sipariş verdi. Şirket, Boeing'den geçen hafta opsiyondan kesin siparişe çevirdiği 15 adet B737 MAX 8s uçağının liste fiyatının 1.6 milyar dolar olduğunu açıkladı

Zeki Toçoğlu: Zarar gören yolları ve içmesuyu şebekelerini elden geçireceğiz!

Zeki Toçoğlu, Akyazı Dokurcun bölgesinde selden zarar gören köy yollarını ve içmesuyu şebekelerini inceledi. Başkan Toçoğlu, “Selden dolayı zarar gören yolları ve içmesuyu şebekelerini tamamen elden geçireceğiz. Gereken neyse yapılacak” dedi.

Başbakan Erdoğan Artvin'de toplu açılış törenine katıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Artvin'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, eğitimden sağlığa, spordan altyapıya kadar pek çok alanda Artvin'e kazandırılan 159 milyon liralık 33 eser ve yatırımın açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çelik İhracatçıları Birliği ihracat atağının yollarını gösteriyor!

Türk çelik sektörü ihracat hedeflerini gerçekleştirmek için sektör temsilcileri ile de el ele vererek yeni atılımların rotasını çiziyor. Çelik İhracatçıları Birliği ihracat atağının yollarını gösteriyor.

Rize-Artvin havaalanının yeri belli oldu!

Türkiye'de deniz doldurularak yapılan ikinci havalimanı olma özelliğini taşıyacak Rize-Artvin Bölgesel Havalimanı'nın yeri belli oldu. Rize'ye 33 kilometre uzaklıkta inşa edilecek yeni havalimanı Yeşilköy-Pazar mevikiinde bulunacak...

Türk Hava Yolları Kanada Montreal seferleri başladı!

Türk Hava Yolları (THY), Kanada uçuşlarına Toronto' dan sonra bir yenisini daha ekledi. THY'nin ilk Montreal seferi, Pierre-Elliot Trudeau Havaalanı'na inen TK035 sayılı uçakla başladı...

Artvin'de çöp sorunu çözülüyor!

Artvin Belediyesi, Başbakan Erdoğan'ın da kentte yaptığı mitingde dikkati çektiği çöp sorununun çözümü için çalışma yürütüyor. Çöp depolama alanı 1,5 milyon lira harcanarak yeşil alana dönüştürülecek.

Artvin yolları Haberi

Artvin yolları

Artvin’in Arhavi ilçesinde Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında yapılan Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti. Gerçekleşen açılışa Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Hakkı Aytolan ve Erkan zyazıcı, AROSB Müdürü Hasan Özpervan, Birlik Muhtarları Ali Kuru ve Kudret Kaya, Üçırmak Köyü Muhtarı Burhan Yıldız ve köy halkı katıldı.


Üçırmak Köyü Muhtarı Burhan Yıldız, köylerinin yolunun genişletilmesinde ve betonlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, 300 metre beton yol yapıldığını belirterek, "İhtiyaç olan bölgelerimizi Kaymakamımız ve heyetimize gösterdik. Başta Kaymakamımız Şeref Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


Arhavi Kaymakamı Aydın ise, vatandaşların her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade ederek, "Hizmetlerin en güzelini vatandaşlarımıza sunmaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Ancak yolları yapmak ne kadar önemli ise...