18 / 05 / 2024

Arwa Saleh M Mangoush

Arwa Saleh M Mangoush

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 7 milyon 125 bin adet pay ile şirket sermayesinin yüzde 23,75'ne sahip olan Saleh Mabrouk O Mangoush şirketteki tüm paylarını kızı Arwa Saleh M Mangoush'a devretti...

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Mıra tarafından kuruldu.

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mohamed Saleh Hajahja tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ebrahım Naser Alfudhala tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Engaz Taahhüt İnşaat Petrol ve Gaz Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engaz Taahhüt İnşaat Petrol ve Gaz Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saleh M.H. Shajea tarafından kuruldu.

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

Saleh Mabrouk O Mangoush, Trend GYO'daki paylarını kızına devretti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 7 milyon 125 bin adet pay ile şirket sermayesinin yüzde 23,75'ne sahip olan Saleh Mabrouk O Mangoush şirketteki tüm paylarını kızı Arwa Saleh M Mangoush'a devretti...

Arkan Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkan Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Amal Shble ve Ahmad Saleh ortaklığında kuruldu.

Manarturk Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manarturk Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh M.S Alzahranı tarafından kuruldu. 

Mardi Emlak Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardi Emlak Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi 105 bin TL sermaye ile bugün Iraklı Turmanıdze ve Omar Husseın Saleh Abes ortaklığında kuruldu. 

Hayrat Emlak Yatırım Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayrat Emlak Yatırım Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Saleh Abdulaziz A Almqbel tarafından 25 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Arwa Saleh M Mangoush Haberi

Arwa Saleh M Mangoush

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay fevri hakkında açıklama yaptı.

Trend GYO'nun 7 milyon 125 bin adet pay ile şirket sermayesinin yüzde 23,75'ne sahip olan Saleh Mabrouk O Mangoush Trend GYO'daki tüm paylarını kızı Arwa Saleh M Mangoush'a devretti.

Trend GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizde 7.125.000 adet pay ile şirket sermayesinin %23,75'ne sahip olan Saleh Mabrouk O Mangoush şirketteki tüm paylarını kızı Arwa Saleh M Mangoush'a devretmiştir.

"Şirketimizin yönetim kontrolünde herhangi bir değişiklik olmamıştır."

Devir sonrası 13.05.2019 itibariyle şirketimizin ortaklık yapısı aşağıdaki tabloda gösterildiği gibidir: