28 / 07 / 2024

Arzu Mangır

Arzu Mangır

Dolphiner Turizm Seyahat Limited Şirketi, Arzu Mangır, Tekin Ergür ve Zeliha Yüksel tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

DİSK'ten yeni asgari ücret açıklaması: "Kamu ve özel sektör işçileri arasındaki ücret farkları ortadan kaldırılmalı" 

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sırasında, özel sektör ile kamu işçileri arasındaki maaş farklarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. İşte detaylar..

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Gratis’te indirim rüzgarı! Sepette yüzde 30 indirim fırsatı...

Gratis markasının hali hazırda bayram indirimleri devam ediyor. Kozmetikten temizlik ürünlerine kadar birçok üründe şuan Gratislerde indirim varken fiziksel satışların yanında web sitesi üründen de arzu ettiğiniz ürünlerin siparişini verebilirsiniz.

Arzu Aksoy: Olası İstanbul depremine karşı hazırlıklı olunmalı!

Afet Eğitim Merkezi Eğitim Sorumlusu Arzu Aksoy yaptığı açıklamada olası İstanbul depremine karşı hazırlıklı olunması çağrısında bulundu.

Asya’nın Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

yerliaracom Sözcüsü Dr. Arzu Aydın, "Yerli teknoloji şirketlerine pozitif ayrımcılık, ihracat desteği, küresel stratejik işbirlikleri, vergi indirimi, yatırım teşviki, arazi tahsisi, gümrük muafiyeti gibi birçok farklı araçlarla yatırımlar teşvik edilmeli." dedi.

Son 10 yılda en yüksek büyüme inşaat kaynaklı yatırımlarda!

GSYH geçen yıl yüzde 0,9 arttı. Büyümeye tüketimden 1,1, ihracattan 1,5 puan katkı geldi. Ancak “yatırım” harcamalarının alt kalemlerine bakıldığında, asıl büyük artışın arzu edilen şekilde “makine ve teçhizat” yatırımlarında değil, konutu da içeren “inşaat”ta yaşandığı gözleniyor...

Ayşe Arzu Karagöz, Pana Yapı'dan ayrıldı!

Pana Yapı'da yaklaşık 2 yıldır görev yapan Ayşe Arzu Karagöz bugün itibarı ile görevinden ayrıldı.

Mg Group İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Group İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadriye Arzu Çakmak ve Esma Zeynep Tamer ortaklığında kuruldu.

Arzu Alkız: Konut üretmek, satmaktan daha zor!

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill B Kule Kat 54'te gerçekleşti. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Gelecek Yapı YKB Arzu Alkız, konut üretmenin satmaktan daha zor olduğunu söyledi.

Arzu Alkız ile inşaat sektörüne kadın eli değdi!

Gelecek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Alkız, erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe tek başına bir kadın olarak 3 projede toplam 170 daireyi yaptı ve teslim etti. Alkız, yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Ofcity İnşaat Mekanik Dış Cephe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofcity İnşaat Mekanik Dış Cephe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Çakır tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Lokman Hekim Caddesi'nde kuruldu.

Al Mesken Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mesken Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Arzu Tunç ve Samı Koblan S. Alkoblan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Cevizli Mahallesi, 30 Ağustos Caddesi'nde kuruldu.

Arzu Mangır Haberi

Arzu Mangır

Dolphiner Turizm Seyahat Limited Şirketi, Arzu Mangır, Tekin Ergür ve Zeliha Yüksel tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. Dolphiner Turizm Seyahat Limited Şirketi iş konusu; Otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta kaferya çay bahçesi kıraathaneler nargile salonları devir alabilir devir edebilir inşaa edebilir veya satın alabilir satabilir işletebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Dolphiner Turizm Seyahat Limited Şirketi adres: Bayrampaşa, Terazidere Mahallesi, Çiftehavuzlar Caddesi, Feza Sokak,...