04 / 05 / 2024

arzum küçük ev aletleri

arzum küçük ev aletleri

Arzum, tüm ürünlerinde 90 gün içinde para iade kampanyası başlattı. Türkiye'de bir ilk niteliği taşıyan 90 gün içinde para iade kampanyası 26 Kasım 2015 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

Arzum, Şef Deniz Orhun'u Aydınlılarla buluşturdu!

Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, yemekleriyle ve televizyon programlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Şef Deniz Orhun'u Zoroğlu AVM’de Aydınlılarla buluşturdu. Deniz Şef, "Sadece Arzum'da" ürünleriyle nefis tarifler hazırladı.

Hepsiburada’da Arzum küçük ev aletlerinde fiyatlar güncellendi! Kampanyalı ürünlerin 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arzum markalı küçük ev aletlerinde Hepsiburada'ya özel hemen al sonra öde kampanyası başladı. Sevilen küçük ev aletleri markası Arzum'un en sevilenleri, hem düşük fiyatlarla hem de şimdi al 1 ay sonra öde seçeneğiyle Hepsiburada'da satışta. İşte, Arzum küçük ev aletleri 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

A101'de küçük ev aletleri uygun fiyatla satışta! Bu fiyatlar kaçmaz! İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101'de Fantom elektrikli süpürge, Homend filtre kahve makinesi, Schafer blender, Arzum tost makinesi ve Sinbo elektrikli cezve uygun fiyatla satışa sunuldu. Peki A101'de küçük ev aletleri fiyatları kaç lira? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros Ekstra'da küçük ev aletlerinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Migros Ekstra, evlerin küçük yardımcılarında büyük indirim kampanyasını başlattı. Bu kapsamda Arzum küçük ev aletlerinde yüzde 30'a varan indirimler yapıldı. İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İn İstanbul Gala satılık ev fiyatları!

İn İstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Topkapı İnistanbul Gala Evleri 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

İncek Loft satılık ev fiyatları!

İncek Loft satılık ev fiyatları 300 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Akfen İnşaat tarafında hayata geçirilen İncek Loft projesi 1199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Danimarka'da 4 bin yıllık ev bulundu!

Danimarka'nın Frederikssund şehrinde tren yolu çalışmaları sırasında 4 bin yıllık ev bulundu. Kuzey Avrupa ülkelerinde bulunan en büyük evler arasında olduğu belirtilen yapıda zamanında önemli bir kişinin oturduğuna dikkat çekildi.

Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev tipleri 3'e ayrılıyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık ev!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen proje İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı bir konumda yükseliyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Inistanbul Gala Topkapı satılık ev!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede 3 bin 565 adet daire bulunuyor. Inistanbul Gala Topkapı satılık ev tipleri 1+1'den 4+1' e kadar tasarlandı.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev!

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

Ankara İncek Loft satılık ev!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Ankara İncek Loft satılık ev tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

arzum küçük ev aletleri Haberi

arzum küçük ev aletleri

Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, ürünlerine o kadar güveniyor ki, tüm Arzum ürünleri 90 gün boyunca para iade garantisiyle satılıyor. Türkiye'de bir ilk niteliği taşıyan 90 gün içinde para iade kampanyası 26 Kasım 2015 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.


Yaptığı yeniliklerle sektöründe pek çok 'ilk'e imza atan Arzum'un gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü, mutfak aletleri ve aksesuarlar olmak üzere 8 ürün kategorisinde; 250’den fazla ürünü bunuyor. Satın aldığı Arzum ürününden memnun kalmayan tüketiciler, 90 gün içinde ürünü iade edip ödediği parayı geri alabilecek. Kuruluşundan bu yana yenilikçi ürünleri, yaygın servis ağı ve satış sonrası hizmetleri ile müşteri sadakati yaratmayı başaran Arzum, 90 gün içinde para iade kampanyası ile mükemmel...