01 / 05 / 2024

As Koç İnşaat adres

As Koç İnşaat adres

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Koç tarafından kuruldu. 

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

Asımgil İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Asımgil İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Asımgil tarafından kuruldu.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

As Materiel İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Materiel İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Cumur tarafından kuruldu.

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje! 

Mistral GYO'nun İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan arsa Doğan Koç İnşaat'ın hayata geçireceği projenin yapı ruhsatı belediyece onaylandı ve inşaat süreci başladı.

Invesco Asıa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invesco Asıa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Soysal tarafından kuruldu.

Vehbi Aluçlu'dan bina girişlerine deprem dayanım raporları asılsın önerisi!

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Vehbi Aluçlu Malatya'daki çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada binaların girişlerine deprem dayanım raporlarının asılmasını önerdi.

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Karabulak ve Selin Çiçek Tarafından  kuruldu.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Mns As Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mns As Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altınsoy tarafından kuruldu.

As Altun İnşaat Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Altun İnşaat Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Altun tarafından kuruldu.

As Koç İnşaat adres Haberi

As Koç İnşaat adres

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Koç tarafından kuruldu. 

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerindeveya başkalarına ait arsave araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Örnek Mah.1449.Sk.No:31/2...