07 / 05 / 2024

As Yatırım Geliştirme ve Yapı adres

As Yatırım Geliştirme ve Yapı adres

As Yatırım Geliştirme ve Yapı Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Haluk Sert Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi'nde kuruldu.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Noseri Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Noseri Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gül tarafından kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selimn Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Kuzey Geliştirme Proje Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Geliştirme Proje Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Giovanni E. Nucerana ve Muhammed Kemal Alamo ortaklığında kuruldu.

As Yatırım Geliştirme ve Yapı adres Haberi

As Yatırım Geliştirme ve Yapı adres

As Yatırım Geliştirme ve Yapı Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Haluk Sert Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


As Yatırım Geliştirme ve Yapı Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi iş konusu; Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) 


As Yatırım Geliştirme ve Yapı Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi adres: Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No:40 52 Pafta 468 Ada Park...