15 / 05 / 2024

asbestli borular zararı nedir

asbestli borular zararı nedir

Datçalılar şehir şebekesinde kullanılan asbestli su borularına karşı düzenledikleri imza kampanyası çerçevesinde şimdiden 33 bin imza topladı. Tokcan, "Belediye olarak halk sağlığının en önemli husus olduğunun bilincindeyiz." dedi.

Kurbağalıdere ıslah çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki Kurbağalıdere ıslah çalışmaları selden dolayı sekteye uğradı. Proje müdürü, ‘Selden dolayı yeni bağladığımız borular zarar gördü. O kısımları onarıyoruz’ dedi

Reza Zarrab Kemer Country'deki eve zarar verdi mi?

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftine kaldıkları Kemerburgaz’daki ev sahipleri, daireye zarar verdikleri gerekçesiyle dava açtı. Mahkeme ‘eve zarar verdiler’ iddialarının bilirkişi raporunda tespit edilemediğini söyleyerek davayı reddetti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyeti ekonomiye zarar vermez!

TOKİ Başkanı Ergün Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın tamamen yerli malzemelerle inşa edildiğini belirterek “Maliyeti ekonomiye falan zarar vermez” dedi...

Panora Gayrimenkul kar ve zarar tablosunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar ve zarar tablosunu yayınladı.

Panora GYO kar ve zarar tablosunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kar ve zarar tablosunu yayınladı.

TOKİ: Saray’ın maliyeti açıklanırsa ekonomi zarar görür

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, TOKİ'den Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyet bilgilerini istedi. TOKİ ise bilgi ve belgelerin zamanından önce açıklanmasının ülkenin ekonomik çıkarlarına zarar vereceğini yanıtını verdi.

Çıkan yangınlarda 3 bin 100 hektar alan zarar gördü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Bu yıl çıkan 2 bin 137 yangında 3 bin 100 hektar yani yangın başına 1,45 hektar alan zarar gördü" dedi

Taner Yıldız: Yeni boru hattı projesi TANAP'a zarar vermez!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya'dan inşa edilmesi planlanan yeni boru hattına ilişkin, "TANAP'ın böyle bir projeden zarar görmesi diye bir şey söz konusu olmaz" dedi.

Zonguldak'ta çöken istinat duvarı mezarlara zarar verdi!

Zonguldak'ta çöken istinat duvarı mezarlara zarar verdi. Ereğli ilçesinde mezarlığın çevresindeki istinat duvarının bir bölümünün çökmesi sonucu 20 mezar zarar gördü. Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Ortadoğu'daki eylemlerin otellere verdiği zarar 13 milyon euro!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği TUROB Orta Doğu’daki karışıklıkların otel doluluklarını da olumsuz etkilediğini belirterek Kobani için protesto eylemlerinin otellere verdiği zararın 13 milyon euro olduğunu açıkladı...

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü!

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü. Bir evde meydana gelen tüp patlamasında parçanın sıçramasıyla başlayan orman yangınında 8 bin 903 ağacın zarar gördüğü tespit edildi.

Manavgat'taki şiddetli yağışın ardından 613 ev zarar gördü!

İlçede geçen ayki sel ve su baskınlarında 613 ev, 647 iş yeri ve 656 aracın zarar gördüğü, 41 milyon 416 bin 921 liralık hasar oluştuğu bildirildi.

Çağatay Kılıç: Zarar gören tesisler misliyle inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kobani eylemlerinde zarar gören spor tesislerinin en kısa zamanda onarılacağını belirterek, "Zarar gören tesislerimizi misliyle yerine koymaya, fazlasını ve çok daha gelişmişini yapmaya muktediriz" dedi.

asbestli borular zararı nedir Haberi

asbestli borular zararı nedir

Datça sakinleri şehir suyu şebekesinde kullanılan asbestli boruların değiştirilmesi için bir imza kampanyası başlattı. Kampanya büyük bir başarıya imza atarak, 33 bini aşkın imzaya ulaştı. Datça'da yaşayan yurttaşlar "Datça'da asbest/kanserojen içmek, yemek ve solumak istemiyoruz" derken, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan ise yazılı bir açıklama yaparak "Belediye olarak halk sağlığının en önemli husus olduğunun bilincindeyiz. Proje için çalışmalar devam ediyor" diye konuştu. 


Muğla'nın Datça ilçesinde bir grup internet üzerinden örgütlenerek, Sağlık Bakanlığı'na seslerini duyurmak adına bir imza kampanyası başlattı. "Datça asbesti hak etmiyor! Datça'da asbest/kanserojen içmek, yemek ve solumak istemiyoruz" mottosuyla change.org sitesinde başlatılan imza kampanyasında, Datça sakinleri asbestli su şebekesi borularının değiştirilmesini talep etti. Asbest kullanımının devlet tarafından yasaklandığına dikkat çeken grup, yaptıkları açıklamada belediyenin, valiliğin, Çevre ve Sağlık...