03 / 05 / 2024

ASCENDUM Makina iş makineleri

ASCENDUM Makina iş makineleri

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Turhan tarafından kuruldu.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çerçi tarafından kuruldu.

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kişi tarafından kuruldu.

Alhan Makina İnşaat Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alhan Makina İnşaat Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Cevizli tarafından kuruldu.

Erham İnşaat Otomotiv Makina İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erham İnşaat Otomotiv Makina İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Erol Hamarat tarafından kuruldu.

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güleryüz tarafından kuruldu.

2m Kule Vinç Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2m Kule Vinç Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Mutlu Kartal ve Ömer Faruk İşçi ortaklığında kuruldu.

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Oktay Özbay tarafından kuruldu.

ASCENDUM Makina iş makineleri Haberi

ASCENDUM Makina iş makineleri

ASCENDUM standının ana temasını “Yarını İnşa Etmek” olarak belirlediklerini söyleyen ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ebru Nihan Celkan, ziyaretçileri için hazırladıkları standın ürün çeşitliliğini ve bu çeşitliliğin faydasını anlatıyor.


ASCENDUM Makina tüm sektör profesyonellerini bir araya getirecek olan KOMATEK 14. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. İş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015, bu yıl 6-10 Mayıs tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi 1 no’lu alanda gerçekleştirilecek. Fuarın en önemli oyuncusu olan ASCENDUM Makina “Yarını İnşa Etmek” temasıyla yer alırken tüm markalarıyla fuarda hazır bulunacak. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 


Tüm markalarıyla iş makinaları şöleni


ASCENDUM Makina’nın KOMATEK 2015’te sergileyeceği yeniliklerden bahseden...