02 / 05 / 2024

ASCENDUM Makina Volvo H serisi

ASCENDUM Makina Volvo H serisi

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

ASCENDUM Makina, MARBLE 2017'de!

23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda (MARBLE 2017) mermer sektörünün temsilcileri buluşuyor. ASCENDUM Makina, fuarda boy gösterecek.

Muğla Makina İkmal Binası'nda sonra gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde yapımına devam ettiği yeni Makina ve İkmal Hizmet Binası inşaatında sona yaklaştı.

Aymes İnşaat Metal Makina Ve Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymes İnşaat Metal Makina Ve Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nail Kaçar tarafından 320 bin TL sermaya bedeli ile Kartal'ta kuruldu.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

DMDK İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMDK İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hakan Şimşek tarafından kuruldu.

Tayser İnşaat Emlak Makina Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayser İnşaat Emlak Makina Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Tay tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Karakoyunlar Makina İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karakoyunlar Makina İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gürkan Karakoyun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Ascendum Makina, İlgili Makina ürünlerini tek noktada buluşturuyor!

ASCENDUM Makina iş birliği ile Batı Karadeniz’de etkinliğini sürdüren İlgili Makina; Volvo, SDLG ve Terex beko loder ürünleri için birçok hizmeti tek noktada buluşturuyor.

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alev Semker Akal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Füsun Doruk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Muammer Özkavaf ile Cahit Yalçın Baran Yönetim Kurulu Üyelik'lerinde 13 milyon 654 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Aden Mühendislik Müşavirlik Elektrik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Mühendislik Müşavirlik Elektrik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fırat Kaya tarafından kuruldu.

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yürekli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi'nde kuruldu.

ASCENDUM Makina Volvo H serisi Haberi

ASCENDUM Makina Volvo H serisi

ASCENDUM standının ana temasını “Yarını İnşa Etmek” olarak belirlediklerini söyleyen ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ebru Nihan Celkan, ziyaretçileri için hazırladıkları standın ürün çeşitliliğini ve bu çeşitliliğin faydasını anlatıyor.


ASCENDUM Makina tüm sektör profesyonellerini bir araya getirecek olan KOMATEK 14. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. İş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015, bu yıl 6-10 Mayıs tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi 1 no’lu alanda gerçekleştirilecek. Fuarın en önemli oyuncusu olan ASCENDUM Makina “Yarını İnşa Etmek” temasıyla yer alırken tüm markalarıyla fuarda hazır bulunacak. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 


Tüm markalarıyla iş makinaları şöleni


ASCENDUM Makina’nın KOMATEK 2015’te sergileyeceği yeniliklerden bahseden...