28 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Gayrimenkul Kimin

Aşçıoğlu Gayrimenkul Kimin

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Aşçıoğlu ve Engin Aşçıoğlu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Aşçıoğlu'ndan yeni projeler yolda!

Ekonominin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektöründe hareketlilik devam ediyor. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, yeni projelerin geleceğini açıkladı. 

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Aşçıoğlu ve Engin Aşçıoğlu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe Şubesi 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Aşçıoğlu Gayrimenkul Kimin Haberi

Aşçıoğlu Gayrimenkul Kimin




Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün İsmail Aşçıoğlu ve Engin Aşçıoğlu ortaklığında kuruldu. 


Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL YATIRIM İNŞAAT 1- Yurt içinde ve yurt dışında her nevi bina, konut, prefabrike konut, tatil sitesi spor tesisleri turistik tesisler, dinlenme ve eğlenme tesisleri, sanayi siteleri alışveriş merkezleri otel motel okul hastane iş hanı, fabrika, sinema, tiyatro, opera tesisleri petrol istasyonu gibi her nitelikte ve özellikte yapılar, yol köprü yat limanı, tünel, Sulama ve içme suyu tesisleri kanalizasyon, baraj ve diğer tesislerin inşaatını yapmak, bu konularda yapı taahhütlerinde bulunmak, kat karşılığı inşaat yapmak, yukarıda belirtilen işleri ve taahhütleri gerek tek başına ve...