30 / 04 / 2024

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Aşçıoğlu yaptığı basın açıklamasında gerek müşterilerinde ve gerek ise de tedarikçilerinde gözlemlemiş olduğumuz algı karmaşası nedeniyle bir basın açıklaması yapmaları gerektiğine değinerek, Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım A.Ş ticari ünvanı ile asciogluyapicom ve asciogluinsaatcom adreslerini kullanan firma ile 2001 yılından bu yana Selenium markalı projeleri hayata geçiren markaları “Aşçıoğlu” arasında herhangi bir ilişkinin olmadığını duyurdu.

Aşçıoğlu ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu tarafından yapılan basın açıklaması şu şekilde:

1967 yılından bu yana Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketimize ait “Aşçıoğlu” markamızın ve ticaret ünvanımızın hukuka aykırı olarak kullanılması neticesinde gerek müşterilerimizde ve gerek ise de tedarikçilerimizde gözlemlemiş olduğumuz algı karmaşasından dolayı kamuoyuna açıklama yapılması ihtiyacı hâsıl olmuştur. 

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım A.Ş ticari ünvanı ile asciogluyapicom ve asciogluinsaatcom adreslerini kullanan firma ile 2001 yılından bu yana Selenium markalı projeleri hayata geçiren markamız “Aşçıoğlu” arasında herhangi bir ilişkinin olmadığını duyurmak isteriz. 

Sektörümüzde “Aşçıoğlu” marka isminin kullanım hakkı da yalnızca tarafımıza aittir. Bu çerçevede başlatılmış olan dava süreci Yerel Mahkemede ve İstinaf incelemesinde lehimize sonuçlanmış olup, kararın kesinleşmesi beklenmektedir. 

Kamuoyunun dikkatine sunarız.

Saygılarımızla, 
Aşçıoğlu 

 

SELENİUM PARK ZEYTİNBURNU'NUN SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Yatırımcılarına hız kesmeden devam eden Aşçıoğlu imzası ile Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi’nde hayata geçirilen Selenium Park projesinde yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Toplamda 195 adet konuta yer verilen Selenium Park projesindeki konutların alanları 112 ile 272 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi’nde yer alan Selenium Park projesinin sosyal alanları arasında;  özel sinema odası, kapalı havuz, çocuk oyun odası, fitness, sauna, buhar odası,masaj odası, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor.

Konumuyla da dikkat çeken Zeytinburnu Selenium Park projesi; Avrasya Tüneli'ne 6 dakika, Tem Otoyolu'na 9 dakika mesafede yer alırken, üniversiteye 450 metre, en yakın hastaneye 200 metre, alışveriş merkezine ise 650 metre uzaklıkta yükseliyor.

Selenium Park Zeytinburnu evlerinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Valentium Ispartakule'de yüzde 30 indirim!


Geri Dön