02 / 05 / 2024

Valentium Ispartakule'de yüzde 30 indirim!

Valentium Ispartakule'de yüzde 30 indirim!

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Valentium Ispartakule

Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde ön talebe özel yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Valentium Ispartakule konut fiyatları ne kadar? Valentium Ispartakule'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Valentium Ispartakule projesi ile ilgili ayrıntılar.



Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan  Valentium Ispartakule  projesinde toplam 574 konut 22 ticari alan bulunuyor.  Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, göl manzaralı Valentium Ispartakule projesinde ön talebe özel yüzde 30 inidirim kampanyası başlattı.

Valentium Ispartakule projesi TEM Otoyolu'na 4 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Valentium Ispartakule projesinde, göl manzaralı etkinlik alanları dışında, kapalı havuzdan özel sinema salonuna, kapalı/açık çocuk oyun fitness, sauna, Türk Hamamı, buhar odası ve masaj odasına kadar 2 farklı geniş sosyal tesisleri bulunuyor. 

Valentium Ispartakule'de 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri yer alıyor. 

Projede ön talep sürecine özel, ilk fiyat, öncelikli seçim ve vade farksız avantajlı ödeme seçenekleri bulunuyor.

ISPARTAULE VALENTİUM KONUT FİYATLARI NE KADAR? ISPARTAULE VALENTİUM KONUT FİYAT LİSTESİ 7 AĞUSTOS 2023 

Valentium Ispartakule'de 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor.

1+1 konutlar 74 metrekare 4 milyon 355 bin TL'den, 
2+1 konutlar 101 metrekare, 6 milyon 11 bin TL'den satılıyor.

Bu fiyatlar liste fiyatları olup peşin alımlarda ön talepe özel yüzde 30 indirim ile satın alabilirsiniz. Yüzde 25 peşin ödemelerde ise 48  aya varan vade seçenekleri bulunuyor.

Valentium Ispartakule de yüzde 30 indirim!

ISPARTAKULE VALENTİUM NEREDE? ISPARTAULE VALENTİUM LOKASYON BİLGİSİ

Valentium Ispartakule projesine en yakın konut 45 metre mesafede bulunurken, proje alanı çevresinde; Stüdyo 24 Sitesi, Unikonut Sitesi, Banu Evleri ve Avrupa Konutları Ispartakule gibi konut siteleri yer alıyor. 

Ayrıca proje alanının 1,7 kilometre mesafede Prestige Mall AVM, 3,7 kilometre yakınında İstinye Üniversitesi Hastanesi LİV Hospital, 500 metre yakınında Sultan Alpaslan ilkokulu, 5,5 kilometre mesafede  TOKİ  Kayaşehir millet Bahçesi bulunuyor.

Söz konusu proje sahasının kuzeyinde Ziya Gökalp Caddesi, batısında Ispartakule Bulvarı ve doğusunda Lilyum Sokak bulunuyor. Ayrıca yine paylaşılan detaylara göre, proje sahası; Tem Otoyoluna kuşuçuşu 1,8 kilometre mesafede bulunurken, İstanbul Havalimanına 22,2 kilometre, Küçükçekmece Gölüne 3 kilometre mesafede, Marmara denizine kuş uçuşu 10,5 kilometre, ve Sazlıdere Barajına 3,7 kilometre mesafede yer alıyor.

Valentium Ispartakule projesinin 2026 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi plalnaıyor.

WEB: https://www.ascioglu.com/

TEL: : 444 59 58
 

 


projeye sor



Geri Dön