03 / 05 / 2024

aşçıoğlu inşaat ataköy

aşçıoğlu inşaat ataköy

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ikinci projesi Selenium Retro'da ofis blokunun satışının tamamlandığını duyurdu. Selenium Retro'nun güneydeki rezidans blokunda 188, kuzeydeki ofis blokunda 180 ünite yer alacak.

Aşçıoğlu inşaata komşuları dava aştı! Rahatsız olmasınlar diye tadilat yaptırdım...

Arnavutköy’de bir apartmana taşınan ünlü inşaat firması sahibi Cenk Aşçıoğlu’nun verdiği yüksek sesli partiler konut sakinlerini ayaklandırdı. 

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Aşçıoğlu İnşaat 2017 yılında 415 milyon TL ciro hedefliyor!

Ascıoglu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yasar Aşçıoglu "Böylelikle Ataköy'de toplam 1100 üniteye ulaşmış olacağız. Bu proje için en az 150 kişilik istihdam sağlayacağız. 2017 yılında tamamlanacak projelerimiz İle birlikte 415 milyon TL ciro hedefliyoruz" dedi

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

aşçıoğlu inşaat ataköy Haberi

aşçıoğlu inşaat ataköy


Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ikinci projesi Selenium Retro'da ofis blokunun satışının tamamlandığını duyurdu. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan toplam 396 üniteden oluşan projede 2 bin metrekarelik sosyal tesis alanı bulunuyor. İki blokta oluşan Selenium Retro'nun güneydeki rezidans blokunda 188, kuzeydeki ofis blokunda 180 ünite yer alacak. 


CUMBALAR OLACAK


Bloklarda cumbalar ve açık balkonlar bulunacak. Projedeki konutlar 68-97 metrekare arasında alana sahip 1 +1 ve 2 +1 dairelerden oluşuyor. Proje kapsamında 28 adet yatay ofis ve mağaza yer alıyor. 


Selenium Retro'da yer alacak sosyal kullanım alanları, Aşçıoğlu'nun 2008 yılından bu yana profesyonel rezidans ve tesis yönetimi hizmetleri sunan markası SEClub yönetiminde olacak. Leed Gold Sertifikası adayı olan Selenium Retro projesinde günümüzde kullanımı artan elektrikli araçlar için şarj...