27 / 04 / 2024

Aşçıoğlu nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü

Aşçıoğlu nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Orçun Oğlakcıoğlu'nun “Yolculuk” kitabı çıktı!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, ikinci kitabı Yolculuk Martı Yayınları’ndan çıkarak kitapçılarda yerini aldı.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Yaşar Aşçıoğlu: 262 bin 500 müteahhit iflas edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye’de 350 bin müteahhit var. Bunların sadece yüzde 25’i kurumsal firma. Çürük elmalar yakında temizlenecek." dedi.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu ile Semra Ağaoğlu'nun oğulları Alican Ağaoğlu 2 yıldır birlikte olduğu Miray İskilipliile nikah masasına oturdu. Çiftin Alin isminde çocukları olacak...

Murat Başoğlu'nun mallarına tedbir kondu!

İzmir ve İstanbul’daki iki mülkünü 20 milyon TL’ye satışa çıkaran sunucu Murat Başoğlu'nun mallarına tedbir konuldu. Başoğlu'nun mallarına tedbir koyduran Selçuk Kabadayı, evlerin satışını engelledi.

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Aşçıoğlu nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Haberi

Aşçıoğlu nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir  kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü görevine Merve Ateş Küreç getirildi.
 
Lisans eğitimini 2014'te Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü’nde tamamlayan Merve Ateş Küreç, yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişimi Yönetimi Bölümü’nde yaptı.

Yaklaşık olarak 8 senedir, alışveriş merkezi yönetimi ve gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarında görev yapan Merve Ateş Küreç, stratejik planlama, kurumsal iletişim ve pazarlama bölümlerindeki tecrübesiyle, artık gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama süreçlerinden sorumlu olacak. 
 

Zeytinburnu Selenium Park projesinde satışlar devam ediyor


Gayrimenkul sektöründe 54 senedir kaliteli ve konforlu projeler hayata geçiren Aşçıoğlu, yeni projesinde satışlarına devam ediyor. 

Aşçıoğlu’nun en yeni projeleri arasında yer alan Zeytinburnu Selenium...