07 / 05 / 2024

Aşçıoğu İnşaat iletişim

Aşçıoğu İnşaat iletişim

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde (TEGV ile iş birliği yaptı. Projeden ev alan daire sahipleri adına her bir daire için TEGV’e bağışta bulunularak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği alması sağlanacak

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ağaoğlu Panora Ankara iletişim bilgileri!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 2 milyar 200 milyon liraya mal olacak.

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim!

Toplam 1.200 rezidans daire ve 98 adet ticari birimden meydana gelecek Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat projesi 42 bin 19 metrekare alanda yükseliyor. Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Aşçıoğu İnşaat iletişim Haberi

Aşçıoğu İnşaat iletişim

Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Proje kapsamında, Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar. Bağışın ardından daire sahibine TEGV ve Aşçıoğlu tarafından isme özel hazırlanan sertifika hediye edilecek.


Daha fazla çocuğun eğitimine destek olmak için hayata geçirilen proje dolayısıyla Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu ve TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy’un katılımıyla Selenium Plaza’da bir imza töreni gerçekleştirildi. 


Selenium Retro’da satılan her daire, eğitime katkı sağlayacak


İşbirliğini değerlendiren Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, geleceğin mimarları çocukların eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, şunları söyledi: “Aşçıoğlu olarak çocukların eğitimine...