27 / 04 / 2024

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.



Aşçıoğlu İnşaat'ın yeni projesi Valentium Ispartakule, resmen başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de inşa edilecek olan proje için Haziran ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu proje için ÇED süreci sona erdi.

Aşçıoğlu Valentium Ispartakule projesi İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi, 633 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilecek. İnşaat çalışmalarının başlayacağı proje 465 milyon 852 bin 300 TL'ye mal olacak.

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu ndan Ispartakule ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi 3 blok olarak inşa edilecek. Projede 574 konutun yanı sıra  22 ticari ünite de bulunuyor. Valentium Ispartakule projesinin arsa alanı 19 bin 934 metrekare, inşaat alanı ise 43 bin 742 metrekare şeklinde belirtildi.

Aşçıoğlu Ispartakule Valentium projesinde yer alan B blok konut kullanımlı, A ve C Bloklar ticaret+konut kullanımlı olacak şekilde tasarlandı. Söz konusu projenin taban oturum alanı 6 bin 314 metrekare şeklinde belirtildi.

Paylaşılan bilgilere göre, proje sahası, İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, 633 ada 1 parsel üzerinde yer almakta olup, söz konusu parselin mülkiyeti ise Beyoğlu Grup Proje ve İnş. A.Ş. ismine kayıtlı.


Geri Dön