29 / 04 / 2024

asel

asel

36 senedir başarılı ve istikrarlı bir şekilde müşteri memnuniyeti odaklı yönetilerek hizmet veren As-El firması, inşaat sektöründe alüminyum aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege bölgesinde lider projelere imza atıyor...

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Asel Yol İnşaat Müteahhitlik Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Yol İnşaat Müteahhitlik Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fırat Altınay tarafından kuruldu.

Yurt dışında konut sahibi olmak neden önemli?

Barratt London Uluslararası Satış Direktörü Stuart Leslie ve Uluslararası Satış Müdürü Asel Talipova İngiltere'de ‘Cinderella’ bölgelerine odaklanan Türk yatırımcıların nereleri tercih ettiğini ve Londra’da yatırım fırsatlarını anlattı. İşte o röportaj...

Asel Arsa Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Arsa Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Günsür tarafından kuruldu.

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

Asel Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Vuran ve Şahin Aslan ortaklığında kuruldu.

Asel Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Asel Emlakçılık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Erdeve tarafından kuruldu.

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Torun tarafından kuruldu.

Yiğit Asel Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Asel Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Çağlar tarafından kuruldu. 

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirze Mehmet Önkaya tarafından kuruldu. 

Asel Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdulhamit Tarakçı tarafından kuruldu.

Yakuplu Asel Evleri telefon!

Yakuplu Asel Evleri'nde toplamda 154 adet daire ve 10 adet dükkan bulunuyor. Yakuplu Asel Evleri telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Asel Evleri teslim tarihi!

Daire teslimlerinin 2018 yılı sonunda yapılması planlanan Yakuplu Asel Evleri 154 adet daire ve 10 adet dükkandan meydana geliyor...

asel Haberi

asel

İşadamı Tacettin Bayır tarafından 1978'de As-El panjur olarak kurulan; 36 senedir başarılı ve istikrarlı bir şekilde müşteri memnuniyeti odaklı yönetilerek hizmet veren As-El firması, inşaat sektöründe alüminyum aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege bölgesinde lider projelere imza atıyor. As-El Genel Müdürü Doğuş Bayır " Çanakkale'den Afyon'a, Denizli'den Bodrum Fethiye ve Muğla'ya bir çok ile hizmet veriyoruz. Afrika ülkeleriyle, özellikle Gine'yle temaslarımız var" dedi. 


Sabah...