11 / 05 / 2024

asfalt kazı nakli ve serimi yapımı ihalesi sonuçları

asfalt kazı nakli ve serimi yapımı ihalesi sonuçları

Şişli Belediye Başkanlığı 2014/55899 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Baldan Asfalt 1.345.900.00 TRY ile kazanan taraf oldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Üsküdar’daki İSKİ kazısında mimari kalıntılar bulundu!

Üsküdar’daki İSKİ kazı çalışmasında asfaltın 1 karış altından Osmanlı döneminden kalma konut, dükkân gibi mimari kalıntılar bulundu.

Karşıyaka sokakları asfalt bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi 6244 sokak 2 aydır asfalt bekliyor. Alt yapı çalışmalarının ardından kaderine terkedilen sokaklarda kazılan yerlerin üstü kapatıldı. Ancak asfaltlanmadan bırakıldı.

Ankara Kazım Karabekir'de son asfalt serimi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletilerek yenilenen Kazım Karabekir Caddesi’nin Keçiören gidiş yönü, son asfalt serimi için 6 Mayıs Cuma günü saat 22.00’dan itibaren 2 gün trafiğe kapatılacak.

Ankara Kazım Karabekir caddesinde sona gelindi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle asfaltı bozulan ve trafik yoğunluğu yaşanan Kazım Karabekir Caddesi’nin Keçiören-Tandoğan yönündeki yol genişletme ve asfalt serim işlemlerini tamamladı.

Ankara Keçiören Kazım Karabekir Caddesi'nde yollar genişliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle yıpranan Kazım Karabekir Caddesi'nde yol genişletme ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Kazım Karabekir Caddesi'nde metro çalışmaları sürüyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle yıpranan Kazım Karabekir Caddesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Üçpınar, Caddenin Ankara’nın önemli ve işlek caddelerinden biri olduğunu belirtti

Ankara Kazım Karabekir Caddesi'nde asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle asfaltı bozulan Kazım Karabekir Caddesi'nde yol genişletme ve asfalt çalışması başlattı. Çalışmalar nedeniyle caddenin bir bölümü dün saat 21.00'den itibaren trafiğe kapatıldı.

Ankara Yenimahalle'nin yolları asfaltlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması başlattı. Allt yapı çalışmaları nedeniyle yıpranan bölümlerde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, mevcut asfalt kazınarak, yeni asfalt serimi yapılacak.

İstanbul'da 1.2 milyon ton asfalt ekonomiye geri kazandırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSFALT, kurduğu asfalt dönüşüm tesisleriyle bugüne kadar yollardan kazınan 1 milyon 238 bin ton atık asfaltı geri kazandırdı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden hafriyat nakil işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi maliyeti 6 milyon 327 bin TL olan nakliye işi için ihaleye çıktı, hafriyat, temel, alt temel ve asfalt malzemesi nakli işi için yapılan ihalede Öztaşlar İnşaat, Solmazlar Nakliyat ve Gema İnşaat firmaları teklif verdi

Kazım Şahin Kastamonu'daki yol çalışmalarını inceledi!

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, asfalt çalışmalarını inceledi.Başkan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin Rıhtımboyu Caddesi'nde yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların yeniden revize edildiğini söyledi.

Gölcük Ulaşlı'da asfalt çalışması yapıldı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaya devam ediyor. Bu yönde Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde tamamlanan Asfalt çalışması sonrasında, tretuvar düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

asfalt kazı nakli ve serimi yapımı ihalesi sonuçları Haberi

asfalt kazı nakli ve serimi yapımı ihalesi sonuçları

Esentepe Mahallesi Büyiikdere Caddesi No: 100, Şişli Belediye Başkanlığı 15.Kat toplantı salonunde gerçekleşen ihaleye beş firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 


Yaklaşık maliyeti 1.949.624.00 TRY olan ihaleye giren beş firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


En yüksek teklifin 1.993.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 1.345.900.00 TRY verildi Şişli ilçesi, 2014 yılı muhtelif mahalle cadde ve sokaklarda asfalt kazı ve nakli fin işerle ve robotla asfalt serimi yapım işi için açılan ihalede sınır değer 1,281,200,00 TRY olarak belirlendi. Baldan Asfalt 1.345.900.00 TRY ile kazanan taraf oldu. 


İhaleye katılıp geçerli teklif veren firmalar ve teklifleri ise şöyle; 


BALDAN ASFALT 1.345.900,00 

KARACA İNŞAAT 1,627,000,00 

TEKTAŞ TAŞIMACILIK 1,852,000,00 A 

YASAL İNŞAAT 1,940,000,00 

GÜNEY İNŞAAT 1.993.000,00 


Ticari...