07 / 05 / 2024

asfalt serim çalışması odtü yolu

asfalt serim çalışması odtü yolu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Bulvarı Konya Yolu bağlantısının ODTÜ'nün içinden geçen bölümünde asfalt serim çalışması başlandı. Toplamda 100 iş makinesi ile çalışmalar devam ediyor..

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Manisa Selendi yollarında temel çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Çinan mahallesini birçok mahalleye bağlayan yollarda temel çalışması gerçekleştirdi. Mevcut yolda mevsim koşullarının elvermesine müteakip asfalt çalışması yapılacak.

Antalya Saraykent'te asfalt çalışması!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saraykent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışması başladı!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ün Halis Selçuk Caddesi’nde asfalt öncesi dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

Çatalca Kaleiçi ve Çakıl Mahallesi asfaltlanıyor!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafında yürütülen çalışmalar neticesinde, Çakıl Mahallesi Celal İlaldı Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları tamamlanırken, Kaleiçi Mahallesi Olcay Sokakta ise imar yolu genişletilerek, asfalt serim çalışması yapıldı.

Çatalca Muratbey'in yolları asfaltlanıyor!

Çatalca Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında, Muratbey Mahallesi Çayır Yolu Caddesinde asfalt serim çalışması gerçekleştirildi.

Alanya Belediyesi asfalt çalışması başlattı!

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Diyarbakır Silvan'da sıcak asfalt çalışması!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Silvan'ın kırsal mahalle ve grup mahalle yollarında 142 kilometre sathi kaplama ve stabilize yol çalışmalarını bitirme aşamasına getirirken, ilçe merkezinde iki gündür sıcak asfalt çalışması yürütüyor.

Muğla Büyükşehir’den 600 kilometrelik asfalt çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 2016 yılı içerisinde 517 kilometre sathi, 65 kilometre sıcak asfalt, 51 bin metrekare parke döşeme çalışması yaptı.

Alanya İmamlı'da 6 kilometrelik asfalt çalışması tamamladı!

Alanya’nın en uzak mahalleleri arasında yer alan İmamlı Mahallesi’nde asfalt sevinci. Alanya Belediyesi İmamlı Mahallesi Mezarardı Mevkii’nde 6 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamladı.

Ortahisar'ın 25 mahallesinde yol betonlama çalışması tamamlandı!

Yüksek mahallelerde beton, merkezi mahallelerde asfalt çalışmalarına devam eden Ortahisar Belediyesi 2016 yılında toplamda 25 mahallede yol betonlama çalışmasını tamamladı.

Alanya Köprübaşı Yaylası’nda yol çalışması tamamlandı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekibi Hacımehmetli Mahallesi’ne bağlı Köprübaşı Yaylası’nda 7 km’lik asfalt çalışmasını tamamladı.

asfalt serim çalışması odtü yolu Haberi

asfalt serim çalışması odtü yolu

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Bulvarı Konya Yolu bağlantısının ODTÜ'nün içinden geçen bölümünde asfalt serim çalışması başlandı. 

Anadolu Bulvarı'nın devamı olan ve bir bölümü ODTÜ arazisi içinde kalan yolun yapımı için gece gündüz çalışan Büyiikşehir Belediyesi toplam bin 500 personel, 350 kamyon ve 100 iş makinesi ile çalışmalarını sürdürüyor. 

Biiyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı hızla devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan kısmında bir taraftan yol açım çalışmaları devam ederken, diğer taraftan asfalt öncesi yol alt temel çalışması ve mekanik çalışmaları da sürdürülüyor. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, "Yapımı devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan iki kilometrelik bölümünde bir taraftan yeni yol açım, yol alt temel, mekanik çalışmaları devam ederken asfalt...