25 / 07 / 2024

Asi Nehri 4. köprü yapımı

Asi Nehri 4. köprü yapımı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğindeki ekipler, Antakya’da Yeni Sanayi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma kararı!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Edirne Tunca Nehri'ne 4 köprü inşa edilecek!

DSİ 11. Bölge Müdürlüğüfnce Tunca Nehri üzerine toplam 4 adet büyük köprü yapılacak, 3 adedinin yı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor...

Hatay'ın milyonluk projeleri tam gaz ilerliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Asi Nehri ve Akdeniz’e dökülen diğer derelerin temiz olması için arıtma tesisi inşaatı projesi çalışmalarını sürdürüyor.

Asi Nehri üzerindeki 4. köprü tamamlandı!

Hatay’ın en önemli bölgelerinden biri olan ve Küçük Sanayi Sitesi ile Güzelburç Mahallesi ve Maşuklu ile Küçükdalyan mahallelerini birbirine bağlayan köprünün aydınlatma çalışmalarını tamamlayan HBB ekipleri, yeni köprüyü Hataylıların hizmetine sundu.

Mersin Göksu Nehri'nde 4. köprü inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke Belediyesi tarafından Göksu Nehri üzerine inşa edilecek olan 4. köprünün temel atma törenine katıldı.

TOKİ Şanlıurfa Birecik'e 4 bin konut yapacak!

Şanlıurfa turizminin gözdesi, Fırat Nehri’nin incisi olarak adlandırılan Birecik ilçesinde Toplu konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) 4 bin konut yapılarak, halk kira öder gibi ev sahibi olacak.

Asi Nehri 4. köprü son durum!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğindeki ekipler, Antakya’da Yeni Sanayi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Hatay Defne'deki köprü çalışmalarında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Defne İlçesine bağlı Balıklıdere Mahallesi’nde Asi Nehri’nin iki yakasını birbirine bağlayacak köprüde gerçekleştirilen özverili çalışmalarda finale geldi.

Ergene Nehri 4 milyar maliyetle kurtarılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''Ergene Nehri 4 milyar maliyetle kurtarılacak. Planlı bir döneme geçtik ve artık herkes istediği yere organize sanayi bölgesi kuramıyor.'' dedi.

Asi Nehri'ne 4. köprü!

Hatay’ın tüm ilçelerine hizmet götürmek için yaz kış demeden gecesini gündüze katarak hizmet yapan Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesine bağlı Yeni sanayi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Asi Nehri Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin aşlattığı çalışmalar kapsamında, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin Defne İlçesi Balıklıdere Mahallesi’nde, Asi Nehri’nin iki yakasını birbirine bağlayan köprü yapımında sona yaklaşıldı.

Asi Nehri'nin yan duvarındaki oyuk risk yaratıyor!

Palladium Alışveriş Merkezi'nin hemen olduğu noktada, Asi Nehri'nin yan duvarında geçen sene yaşanan, ancak her hangi bir müdahale yapılmayan 'kırılma' ne kadarlık bir risk yaratıyor bilinmez ama, vatandaş bu görüntüden tedirgin!

Asi Nehri 4. köprü yapımı Haberi

Asi Nehri 4. köprü yapımı


İl genelinde ulaşım sorunlarını minimize etme seferberliği kapsamında can ve mal güvenliğinin sağlanarak daha güvenli ulaşım şartları sunma çalışmaları gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğindeki ekipler, Antakya’da Yeni Sanayi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını hızla sürdürüyor.


115 METRE UZUNLUĞA VE 23 METRE GENİŞLİĞE SAHİP ÇİFT YÖNLÜ KÖPRÜ İLE K.SANAYİ SİTESİ’NE ULAŞIM RAHATLAYACAK


Şehrin sanayi anlamında önemli merkezlerinden biri olması itibariyle trafik sirkülasyonuna katkı sağlaması anlamında Küçük Sanayi Sitesi’ni Güzelburç, Maşuklu ve Küçük Dalyan mahallelerine bağlayacak olan 115 metre uzunluğunda ve çift yönlü, 23 metre genişliğindeki köprü ulaşımda büyük rahatlama sağlayacak.


K.SANAYİ SİTESİ ESNAFI VE VATANDAŞLARDAN HİZMETLERİN ÖNCÜSÜ BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR


Sanayi bölgesindeki işyeri sahipleri ve güzergâhı sık kullanan vatandaşlar, özverili çalışmalar ortaya koyarak kiriş monte çalışmalarının tamamlayarak...