25 / 07 / 2024

Asi Nehri yeni köprü

Asi Nehri yeni köprü

Hatay’ın tüm ilçelerine hizmet götürmek için yaz kış demeden gecesini gündüze katarak hizmet yapan Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesine bağlı Yeni sanayi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Peugeot 508 makyajlandı! İşte yeni görüntüsü...

Peugeot 508 makyajlandı. Fransız otomobil üreticisi başarılı modeli 508'i makyaj ile yepyeni bir görünüme kavuşturdu. İşte yeni ve asi Peugeot 508...

Türkiye'nin en yeni ilçesi 150 yılda 7. kez taşınıyor! İşte ilginç olayın detayları

Artvin’de Çoruh nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı suları altında kalacak olan ilçenin taşınacağı yeni yerleşim yerinde çalışmalar sürüyor. 2 bin 654 hak sahibiyle Türkiye'nin en büyük iskan projesinde taşınma işlemi aylar sürecek.

Yusufeli 7. kez taşınıyor: Yeni yerleşim yerinde binalar yükseldi!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı sebebiyle ilçe merkezi, sulara gömülecek. 150 yıllık tarihinde 6 kez yeri değiştirilen ilçe merkezinin 7. kez yeri değiştiriliyor. Yeni yerleşim yerinde binalar yükselirken, cadde ve sokaklar da düzenleniyor.

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Batman Hasankeyf'te 710 yeni konut inşa ediliyor!

Batman’ın Hasankeyf ilçesini Dicle Nehri kıyısında yeni yerleşim biriminde 710 yeni konut inşa ediliyor. Geçen yıl inşaatına başlanılan projenin Eylül ayının sonunda bitmesi planlanıyor.

Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma kararı!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Krone, İzmir Tire’de şasi fabrikası kuracak!

Alman treyler üreticisi Krone Commercial Vehicle Grubu, Tire’de önümüzdeki yıl yeni şasi fabrikası kuracak.

Hatay'ın milyonluk projeleri tam gaz ilerliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Asi Nehri ve Akdeniz’e dökülen diğer derelerin temiz olması için arıtma tesisi inşaatı projesi çalışmalarını sürdürüyor.

Asi Nehri üzerindeki 4. köprü tamamlandı!

Hatay’ın en önemli bölgelerinden biri olan ve Küçük Sanayi Sitesi ile Güzelburç Mahallesi ve Maşuklu ile Küçükdalyan mahallelerini birbirine bağlayan köprünün aydınlatma çalışmalarını tamamlayan HBB ekipleri, yeni köprüyü Hataylıların hizmetine sundu.

Asi Nehri 4. köprü son durum!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğindeki ekipler, Antakya’da Yeni Sanayi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Asi Nehri yeni köprü Haberi

Asi Nehri yeni köprü


Hatay’ın tüm ilçelerine hizmet götürmek için yaz kış demeden gecesini gündüze katarak hizmet yapan Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesine bağlı Yeni sanayi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Hatay’a kazandırılan 115 metre uzunluğunda 23 metre genişliğinde ve çift yönlü olan bu köprü ile Küçük Sanayi Sitesi ve Güzelburç Mahallesi, Maşuklu ve Küçük Dalyan Mahallelerini birbirine bağlayarak halkın ulaşımını rahatlatacak.

Çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren HBB ekipleri, kiriş monte çalışmaları gerçekleştirerek köprü çalışmasının en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.


Sanayi bölgesinde işyeri sahipleri ve Maşuklu Mahallesi’nde ikamet eden halk, Hatay’a gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür etti.




Hatay Büyükşehir...