05 / 05 / 2024

Asif Abbasov

Asif Abbasov

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Khalilov, Asif Abbasov, Emin Yusufov tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Rea Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rea Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvın Abbaszade, Rajab Abbasov ve Ramazan Abbaszade ortaklığında kuruldu.

Pardus İnvest Gayrimenkul Anonim Şirket kuruldu!

Pardus İnvest Gayrimenkul Anonim Şirket bugün Şişli'de 74 milyon 530 bin 41 TL sermaye bedeli ile Vugar Abbasov, Parvız Abbasov ve Anhar Ahmadov ortaklığında kuruldu.

Tapuda düzeltme işlemi nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Tapuda babamın isminin ‘Asef’ olarak yazılacağı yerde ‘Asif’ olarak yazıldığını gördüm. Bu yanlışlık ileride bir problem doğurur mu? Nasıl düzeltebilirim?' sorusunu cevapladı.

Mrmax Property Gayrimenkul Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrmax Property Gayrimenkul Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Abbasov tarafından kuruldu.

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

Azyap Danışmanlık İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Azyap Danışmanlık İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi  Reşat Abbasov, Alıbay Alıyev ve Habıl Mammadov ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TANAP ve TAP hatlarının yapımı başarıyla sürüyor!

1. Avrasya Enerji Konferansı başladı. Konferansın açılış toplantısında konuşan Azerbaycan Enerji Bakan Yardımcısı Natig Abbasov, Güney Kafkas Boru Hattı, TANAP ve TAP hatlarının yapımının başarıyla sürdüğünü ifade etti.

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Khalilov, Asif Abbasov, Emin Yusufov tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

SRS Group Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SRS Group Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Rashad Abbasov, Serdar Başara tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da Nish İstanbul Sitesi'nde kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, CeBIT'te!

CeBIT Bilişim Eurasia, Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Sanayi Bakanı Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Azerbaycan İletişim Bakanı Abbasov, K.K.T.C. Enerji Bakanı Atun ve K.K.T.C. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Saner'in katılımıyla açılacak

Akarsu Spor Kompleksi hizmete açılıyor!

Azeri iş adamı İlham Abbasov'un  Ankara Altınpark'ta yaptırdığı Akarsu Spor Kompleksi hizmete açılıyor

Asif Abbasov Haberi

Asif Abbasov
Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Khalilov, Asif Abbasov, Emin Yusufov tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışındaki resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait arsa, arazi, bireysel, müstakil ve toplu halde konut, otel, motel, apartotel, tatil köyü, devre mülkler, villalar, spor tesisleri, sinema, tiyatro, sergi salonları, lokanta, kafeterya, ticaret ve alış-veriş merkezleri, iş hanları, termal istasyonları, akaryakıt tesisleri, alt yapı, üst yapı, köprü, baraj, fabrika binaları ve bunların tamamlayıcı üniteleri, makine ve sabit kıymetler, deniz ve sahil yapıları, limanlar, marinalar, yatlar, gümrüklü ve gümrüksüz eşya satış yerleri, depolama alanları gibi her türlü gayrimenkulün inşaası, kurulması, kiralanması, işletilmesi,...