03 / 05 / 2024

Asil Çelik Sanayi

Asil Çelik Sanayi

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hüseyin Keçeci ve Metin Demirbaş Asil Çelik Sanayi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Kalkan Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkan Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Kalkan tarafından kuruldu.

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Esmak Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esmak Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Erdoğdu ve Fuat Düger ortaklığında kuruldu.

Alc Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile 

Mevlut Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mevlut Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mihtat Özdemir tarafından kuruldu.

Demaxx İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demaxx İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de İlker Yıldırım tarafından kuruldu.

Özkar 7 İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar 7 İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Rabia Kılıç tarafından kuruldu.

Asil Çelik Sanayi Haberi

Asil Çelik Sanayi

Asil Çelik Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Mevcut Organizasyon Şemasında Fabrika Müdürlüğü unvanının kaldırılarak yerine Genel Müdür Yardımcısı ( Teknik ) ve ayrıca yeni Genel Müdür Yardımcısı ( Mali-İdari ) kadrosu oluşturulmuştur.


Yeni Oluşturulan Genel Müdür Yardımcılıklarına;


Genel Müdür Yardımcısı ( Teknik )     Sayın Hüseyin Keçeci

Genel Müdür Yardımcısı ( Mali-İdari ) Sayın Metin...