15 / 05 / 2024

Asım Büyük

Asım Büyük

Büyük Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Büyük, Hızır Büyük, Asım Büyük tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

Bakan Kurum'dan TOKİ için büyük müjde! İşte tarih...

İnşası beklenen TOKİ konutları için müjde veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "13 Eylül Salı günü itibarıyla çok daha büyük bir adım atarak cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak mal paylaşımı yapmadı!

2011 yılında evlenen Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak çifti haklarında asılsız haber yapan gazeteciye dava açtı Çiftin dilekçesinde, dava dilekçesinde, “Tuba Saylak, Onur Saylak’a ihanet etmemiştir. Boşanmak için vekalet vermemişlerdir. Mal paylaşımında bulunmamışlardır” ifadeleri yer aldı...

Tekirdağ'ın en büyük yatırımı büyükşehirden!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 450 Milyon Liralık 45 Dev Yatırım ile Tekirdağ tarihinin en büyük yatırımını yapıyor. Yatırımların tanıtılacağı ve toplu açılışın gerçekleşeceği organizasyon, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Erzurum'da kentsel dönüşüm Büyükşehir'e devredildi!

Erzurum Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Yakutiye îlçesine bağlı Dağ mahallesinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarını Erzurum Büyükşehir Belediyesine devredildi.

İzmir'de kentsel dönüşüm büyük sorun!

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, "İzmir'de kentsel dönüşüm çok büyük bir problem olarak görülüyor. Kentsel dönüşüm olmadan İzmir ne bir şehir olarak güzelleşecek ne başka bir şey olacak." dedi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm büyük önem taşıyor!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Ömer Albayrak, "Tekirdağ, birinci derece deprem kuşağı üzerinde yer aldığından kentsel dönüşüm çalışmaları büyük önem taşıyor" dedi.

Yangının en büyük nedeni denetimsiz yapılaşma!

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan, amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Yörsan inşaat sektöründe büyük ihaleler hedefliyor!

Yörsan'ın sahibi Yörük Ailesi, inşaat sektörüne iddialı girdi. Geçen hafta Seyrantepe ihalesine katılan firma, bundan sonra da tüm büyük ihalelere girmeyi planlıyor...

Asım Büyük Haberi

Asım Büyük

Büyük Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Büyük, Hızır Büyük, Asım Büyük tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Büyük Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü gayrimenkul alım satımı yapmak,gayrimenkul danışmanlığı yapmak ve bunun için emlak ofisleri açmak. b.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...