02 / 05 / 2024

Asim Jihad

Asim Jihad

Irak Petrol Bakanlığı sözcüsü Asim Jihad, Kerkük'ten Ceyhan terminaline yeni bir ham petrol boru hattı inşaatı için ihale açtıklarını ve uluslararası şirketleri ihaleye davet ettiklerini söyledi...

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Asim Atmaca ve İbrahim Halil Karaburç ortaklığında kuruldu.

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Asim Gürlük tarafından kuruldu.

As Baca Sistemleri İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

As Baca Sistemleri İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi Kadıköy'de Asim Yılmaz tarafından kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

Dermokoz Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dermokoz Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gezer ve Mehmet Asim Turan ortaklığında kuruldu.

Londonist Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu.

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 9 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Avni Civelek, Asim Civelek ve Harika Civelek ortaklığında kuruldu.

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu. 

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Özdemir ve Asim Ertürk ortaklığında kuruldu.

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asim Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Semavat Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semavat Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Fatih'te, Bilal Hussain Ahmed Saker ve Abdel Jihad Hammoud ortaklığında kuruldu.

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Abdulaziz Erkol, Asim Karakurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Sultanahmet Alemdar Mahallesi'nde kuruldu.

Asim İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asim İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mhd Asım Rabıh Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Küçükbahçe Sokak, Tecim İş Hanı'nda kuruldu.

Asim Jihad Haberi

Asim Jihad


Irak Petrol Bakanlığı sözcüsü Asim Jihad, Kerkük'ten Ceyhan terminaline yeni bir ham petrol boru hattı inşaatı için ihale açtıklarını ve uluslararası şirketleri ihaleye davet ettiklerini söyledi. 


Jihad, Reuters'a yaptığı açıklamada, "Yedek olarak (kullanılacak) yeni bir boru hattı inşa etmek istiyoruz" dedi. 


Jihad, ihaleye davet edilen 15 şirketten dokuzunun teklif verdiğini ve ihaleyi kazananların eylül ayında belli olmasını beklediklerini ifade etti. 


Habertürk...