24 / 07 / 2024

Asır Otomotiv İnşaat

Asır Otomotiv İnşaat

Asır Harfiyat Otomotiv İnşaat Taşımacılık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yamaç tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'ın Konya projesi resmen başlıyor! 167 konut, 94 ofis ve 88 dükkanlık karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'ın Konya'daki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofisin yer alacağı karma proje 4 blok olarak yükselecek.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Ekren Otomotiv İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekren Otomotiv İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ekren tarafından kuruldu.

Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Görmez tarafından kuruldu.

Rüvo İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Rüvo İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Çırak tarafından kuruldu.

R Ünlü İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

R Ünlü İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ünlü tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gündüz tarafından kuruldu.

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Özbakır tarafından kuruldu.

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erten tarafından kuruldu.

Asır Otomotiv İnşaat Haberi

Asır Otomotiv İnşaat

Asır Harfiyat Otomotiv İnşaat Taşımacılık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yamaç tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi'nde kuruldu. 


Asır Harfiyat Otomotiv İnşaat Taşımacılık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- HARFİYAT1- Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. 2- Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa vemalzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel...