26 / 05 / 2024

Asırlar Gayrimenkul nerede

Asırlar Gayrimenkul nerede

Asırlar Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cihan Esme Yönetim Kurulu Başkanlığında 1 milyon TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Evren Mahallesi, Camiyolu Caddesi'nde kuruldu.

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammet Salih Eksik, Hüseyin Çıkrıkcıoğlu, Selim Eksik tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

As Abraş Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Abraş Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Ahed Abrach ve Salam Abrach ortaklığında kuruldu.

Natura Çakırlar nerede?

Fırat Life Style imzasıyla yükselen Natura Çakırlar projesi satışa çıktı. Natura Çakırlar projesinde daire fiyatları ne kadar? Natura Çakırlar nerede? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

As Land Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

As Land Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Aslan ve Fatih Mehmet Battal ortaklığında kuruldu.

Asımoğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Asem Skheita tarafından kuruldu.

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

CLK As Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

CLK As Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 9 milyon 985 bin 506 TL TL sermaye bedeli ile Mevlüt Çelik tarafından kuruldu.

Harran asırlar sonra yeniden astronomiye hizmet edecek!

Dünyada "ilk gözlem yapılan" mekanlar arasında yer alan Şanlıurfa'nın tarihi Harran ilçesinde yapım çalışmaları devam eden gözlemevinde hem rasat hem de akademik çalışmalar yapılabilecek.

Asırlar Gayrimenkul nerede Haberi

Asırlar Gayrimenkul nerede

Asırlar Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cihan Esme Yönetim Kurulu Başkanlığında 1 milyon TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Evren Mahallesi, Camiyolu Caddesi'nde kuruldu.  


Asırlar Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,konut,dükkan,işyeri,ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.  5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  7-Her türlü inşaat taahhüt işleri;...