02 / 05 / 2024

Aska Gıda Tekstil Kuyumculuk Emlak İnşaat Beyoğlu

Aska Gıda Tekstil Kuyumculuk Emlak İnşaat Beyoğlu

Aska Gıda Tekstil Kuyumculuk Emlak İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Eıghtdays Hotel İstanbul Şb. 3 milyon 500 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi'nde açıldı.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Avcı tarafından kuruldu.

Ateş 2021 Gıda Tekstil Medikal İnşaat Oto Yedek Parça Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş 2021 Gıda Tekstil Medikal İnşaat Oto Yedek Parça Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Albayrak tarafından kuruldu.

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekel ve Mustafa Tekel ortaklığında kuruldu.

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulki Çiftçi, İsmail Karabulak ve Salih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Alnawair İnşaat Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alnawair İnşaat Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zaher Alzebi tarafından kuruldu.

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun tarafından kuruldu.

Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Helvacı tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Artuç Otomotiv Emlak İnşaat Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artuç Otomotiv Emlak İnşaat Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Artuç ve Yusuf Artuç kuruldu.

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Tayan tarafından kuruldu.

İlser İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlser İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Erkoç tarafından kuruldu.

Aska Gıda Tekstil Kuyumculuk Emlak İnşaat Beyoğlu Haberi

Aska Gıda Tekstil Kuyumculuk Emlak İnşaat Beyoğlu

Aska Gıda Tekstil Kuyumculuk Emlak İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Eıghtdays Hotel İstanbul Şb. 3 milyon 500 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi'nde açıldı.


Aska Gıda Tekstil Kuyumculuk Emlak İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Eıghtdays Hotel İstanbul Şb. adres: Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi,...