19 / 05 / 2024

AŞKALE Çimento iş kazası

AŞKALE Çimento iş kazası

AŞKALE Çimento’da, 4 yıl önce iki işçinin ölümü, birinin yaralandığı iş kazasına ilişkin verilen ceza, Yargıtay tarafından bu fabrikada geçmişte de iş kazası yaşandığı gerekçesiyle bozuldu. Ve mahkeme verilen cezayı arttırdı.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Erzurum Aşkale'ye 164 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Aşkale'de 164 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Erzurum Aşkale Kandilli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Aşkale Kandilli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Şanlıurfa Kale Eteği Projesi tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kale Eteği Projesi'ni değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, "Kazı çalışmalarında çok önemli mozaiklere rastlandı. Medeniyetler şehri Şanlıurfa'da mirasa sahip çıkıyoruz" dedi.

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

Erzurum Aşkale Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün başlıyor.

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi!

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi 26 Eylül – 07 Ekim 2016 2016 olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzurum Aşkale sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Erzurum Aşkale 138 konut sözleşmeleri imzalanıyor. İşte detayları...

Erzurum Aşkale TOKİ Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor!

Erzurum Aşkale TOKİ projesinde yer alan 138 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Erzurum Aşkale TOKİ Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor...

OYAK otomotiv ve çimento işlerini birbirinden ayıracak!

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, fonu 2020-2030'lu yıllara taşıyacak şekilde organizasyon yapısında değişiklikler yapılacağını belirterek, şu ana kadar birlikte yürütülen otomotiv ve çimento işlerinin birbirinden ayrılacağını söyledi

AŞKALE Çimento iş kazası davasında örnek karar!

AŞKALE Çimento’da, 4 yıl önce iki işçinin ölümü, birinin yaralandığı iş kazasına ilişkin verilen ceza, Yargıtay tarafından bu fabrikada geçmişte de iş kazası yaşandığı gerekçesiyle bozuldu. Ve mahkeme verilen cezayı arttırdı.

Erzurum Aşkale TOKİ konutları için kuralar çekildi!

TOKİ'nin Erzurum Aşkale'de inşa ettiği toplam 138 konutluk toplu konut uygulamasında hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi düzenlendi..

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları açıklandı!

138 adet daireden oluşan projenin kura çekilişi 7 Eylül 2016 Çarşamba gününde yapıldı. TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları açıklandı...

TOKİ Erzurum Aşkale kurası çekildi!

Erzurum Aşkale Projesi kapsamında 12 Ağustos-02 Eylül 2016 tarihleri arasında kura yöntemi ile satışa sunulan 138 adet konutun “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” çekildi.

AŞKALE Çimento iş kazası Haberi

AŞKALE Çimento iş kazası

AŞKALE Çimento’da, 4 yıl önce iki işçinin ölümü, birinin yaralandığı iş kazasına ilişkin verilen ceza, Yargıtay tarafından bu fabrikada geçmişte de iş kazası yaşandığı gerekçesiyle bozuldu. Ve mahkeme verilen cezayı arttırdı. Fabrikanın genel müdürüne ‘bilinçli taksirle öldürme’ suçundan 2 yıl 8 ay, işletme müdürüne 2 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası verildi. Cezalar ertelemedi ve paraya çevrilmedi. Daha önce genel müdür 2 yıl hapis cezası almış, işletme müdürünün cezası ise paraya çevrilmişti.


TUĞLALAR DÜŞTÜ

Erzurum’da bulunan Aşkale Çimento’daki üretim, 16 Şubat 2012’de, fabrika fırınlarından birinde yapılacak tuğla tamiratı için durduruldu. Her biri 7 kiloluk ve 20 santimetre kalınlığındaki tuğlalardan oluşan fırının içinde hasar gören taşların yenilenmesi gerekiyordu. Bu işlem ‘hilti’ adı verilen delici makineyle yapılıyordu. İşin yaklaşık bir hafta sürmesi...